teisipäev, 19. oktoober 2010

Päev enne

Väikesel Tüdrukul on homme sünnipäev ja ta saab üheksa aastaseks. Oh - täna juba.
Ja selle asemel, et elevil olla, on ta mul küljes rippunud nagu tita. Enne jututundi pikutas mul jalutsis. Pärast jututundi tuli ta tagasi ja küsis, kas võib vaikselt minu toas olla, kuni mina loen. Ja jäigi siia magama, kuni ma ta veerand kaksteist ikka oma tuppa kupatasin.

Tahtsin teda veel süles viia - tegin lapse voodi valmis ja uksed lahti, kukkusin last sülle kangutama, aga sellest on ilmselt ikka paar aastat möödas, mil ma seda viimati tegin, nii et :D - polnud seda moodigi, et tüdruku voodilt lahti saan :D

Laps, kes iga päev moodustab pikki lauseid ja kasutab keerulisi sõnu (elementaarne, agressiivne, garanteeritud, kinnisidee - eile, märkisin 'ajaloo huvides' üles) on nii kurb, et ta saab vanemaks ja ei saa enam emme väike titake olla. Äkki on ta lihtsalt haigeks jäämas...

Sünnipäev ise kulgeb meil uimaselt - kingitused on ammu käes ja söögid sõime ära nädalavahetusel :D... Väga traditsiooniline meie peres - pidu ja kingid on kas varem või hiljem, aga õigel päeval on kõik vaikne. Kui KN oma latstega külla tuleb, siis sööme veel torti, aga muidu on pidud peetud.
Homme (täna) on õnneks ka selline päev, kus esimest tundi pole ja üldse on ainult kolm tundi, kusjuures nende hulgas pole ka kehalist kasvatust, ujumist, muusikat ja mudilaskoori - neid Väike Tüdruk ei salli :) Nii et nädala parim koolipäev sattus vähemalt.
Oh, jah, seda elukest...



Edit:

Sel aastal viisime kooli tillukesed Tutti Frutty kommipakid - tüdrukutele südametega, poistele autodega.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Õnne, Väike Tüdruk!

lishu poolt

karikate emand ütles ...

Aitäh, Lishu, ütlen talle kindlasti edasi :)

ritsik ütles ...

Õnne Tüdrukule ja teistele asjaosalistele :)

karikate emand ütles ...

Aitäh, aitäh! :)

Oudekki ütles ...

ònne siitpoolt ka!!!

Emmeliina ütles ...

ka minu lapselaps Johanna saab täna üheksa aastaseks. Õnne!

karikate emand ütles ...

Aitäh, Tatsutahime! Sind ta ju lausa 'tunneb' natuke :) - olen talle Sinu kommentaare lugenud, nii et tal on kindlasti hea meel.

Tohoh, Emmeliina - kui põnev! :)
Õnne teie perelegi!

Oh, mul hakkab lausa piinlik, et mina iga päev blogisid ei loe ja ei saa niimoodi kiirelt reageerida... sest see on nii armas :)
Kohe-kohe jõuabki Väike Tüdruk koolist koju, siis annan kõik õnnesoovid edasi :)

helle ütles ...

Üks blogitädi tervitab ja õnnitleb ka.
Milline luksuslik komme kõikidele kommi(pakke) viia!
Meil on see kadumas. Või pole ma märganud. Varem juhtus, et komme jagati minu tunnis.

Palju õnne kogu perele!

karikate emand ütles ...

Aitäh, Sjgelle :)

Kommipakid seetõttu, et me ju sünnipäevapidu ei korralda, nii et võime midagi vahvamat osta kõigile klassi lastele. Märkasin, et lapsed on hirmus rõõmsad, kui igaüks saab mingi oma 'pakikese' lahtiharutamiseks. Lapsed käivad siis Väikest Tüdrukut lausa eraldi kiitmas, et hea maiustusevalik :) Ja seekord tulid poisid pärast tundi tänama, et neile ei toodud südameid vaid auto-kommid. Nii et ma hakkan juba kuu aega enne lapse sünnipäeva ringi vaatama, et mida soodsat ja põnevat seekord viia :)
Igal juhul on väikesed šokolaadikujud või kommipakid odavamad ja palju kergemad tassida kui meie esimeses lasteaias vaikimisi kohustuslik kaalutort...