teisipäev, 13. juuli 2010

Ketikass

Kuna on nii palav, hoiame kõigis tubades aknad lahti.
Ja kuna aknad on lahti ja me elame kuuendal korrusel, peame kassikese traksidega rihma otsa panema - kui ta parasjagu ei maga -, et ta end lendoravaks pidades alla ei kukuks.
Vaene kassuke! :(
Talle muidugi meeldib hirmsasti lahtisest aknast alla vaadata - siis on rihm aknalingi küljes. Aeg-ajalt saab ta kätte mõne pisikese lendaja - täna näiteks ilusa liblika :( Huilgasime nii hullusti, et Mees jooksis suure müdinaga vaatama. Vaene väike liblikas... - tema jäi oma ainsast elust küll koledasti ilma.
Meie köögi aken on põrandast nii kõrgel, et kui kass aknalaualt maha hüppab, ulatavad ainult ta tagakäpad põrandale. Ega ta muidugi haiget ei saa, aga hirmus solvunud on ta küll :)... kuid mis parata, me ei tahaks hakata vaatama, kas on ikka tõsi, et kassil on üheksa elu.

Vahepeal oli meil tund või paar vesi ära. Olime päris jahmunud, et mis geniaalse plaani järgi inimesed nüüd 33 soojakraadiga veest ilma jäetakse? Õnneks tuli vesi peagi tagasi... Huh!

Muidu mulle palavus/soojus meeldib :)
Lausa piinlik on mõnuleda, kui kõik ägavad :), kuid nii see on.
Mul on ka 'geniaalne' (ilmselt mingite 'intelligentsete molekulidega', hehee) higipulk, nii et hoolimata usinast põrandapesust ja muust kraamimisest ei haise ma higist - selle üle olen ma küll väga rõõmus, sest kuigi mulle soojus meeldib, ei meeldi higi sugugi.

Tegelikult laisutasin terve eelmise nädala ja jätsin jooga tegemata... Selle ühe nädala jooksul läksid silmaalused lillaks ja püsti tõustes hakkas silme ees mustaks kiskuma. Nii et liigutada tuleb, ilm-tingimata! Eile ja täna liigutasingi siis suure innuga ja loota on, et teen seda ka edaspidi :)

2 kommentaari:

helle ütles ...

Kuidas mulle küll meeldivad need elu-olulised kirjeldused!! Mul on suvel samasugused probleemid - kass, kel on ka väga palav ja kes läheb täitsa endast välja, kui mingit liblikat(või isegi kärbest) lendamas näeb.
Mul on kogu aeg niikolepalav, et elan ainult tänu sellele, et käin end pidevalt külma veega kastmas. Mu sõbranna ütleb, et oluline on kasta kohti, kust pulssi katsutakse ehk siis artereid.

karikate emand ütles ...

Tead, mulle ka meeldivad 'elu pisiasjadest' rääkivad postitused :)
See kohe tekitab mingi hubase kodutunde... Ja kui veel pildid ka on, siis on veelgi lähedasem tunne. Sinu kapikoristamisest ja pesuriputamisest lugesin/vaatasin ka mõnuga :) Suvel on nii hea valgus ka, et suviseid kodupilte on vist alati 'soe' vaadata...

Ma olen ka kuulnud, et pulsikohti tasub külma vee all hoida, kui kuumus piinab. Et seal on veri nii naha lähedal, et kannab jaheduse kogu kehasse laiali.