laupäev, 10. juuli 2010

Aga muidu...

Aga muidu on nii soe päev, et lausa kisub logelema.

Lasin Mehel keldrist üles tuua uue portsu vanu ajakirju, mida ei tea mispuhuks alles on hoitud. Kunagi tõi Mees mulle neid töö juurest... Seal oli kõige rohkem Kroonikaid ja Juste, aga ka Stiile, Trende, Avenüüsid, Kodukoldeid ja jumal teab mida kõike veel. Isegi üks telekava oli sinna vahele ununenud :D Mõtlesin, et lappan nad läbi, aga tegelikult ikka ei huvita need jutud enam. Mõned ilusad pildid olen siiski leidnud :) No Väike Tüdruk saab siit küll ilusaid pilte, kuid mis ta nendega ikka peale hakkab? Väljalõikamise rõõm lihtsalt..., aga rõõm seegi :)







Veel tegin täna kaks pizzat, ja kuumast ilmast hoolimata on need peaaegu nahka pandud. Ka Väike Tüdruk oli söömisel vägagi asjaline, üldiselt ta eelistab viimasel ajal kõikidele söökidele piima ja saia. Saia käib ta nüüd igal hommikul üksi ka partidele söötmas. Ju talle nende aplusest on jäänud mulje, et küllap see üks äraütlemata hüva kraam on...



Aga mulle tegi Väike Tüdruk käeketi :)





Ja vaat, pesumasina saime taltsustatud. On teine nüüd vagane nigu talleke :)))



Ja ka valge arvuti töötab jälle. Muide, Mees tuli siiski esindusest sama juhtmega tagasi, aga midagi oli juhtmel korda logistatud.



Ja lille-õis on nüüd ka täitsa lahti. Nii et kõik oleme jube tublid :)))

1 kommentaar:

helle ütles ...

Käekett ja lilleõis on vääga ilusad.