kolmapäev, 21. juuli 2010

I'm so back :-)

Täna käisime notari juures ja minust sai osaühingu osanik, hahaa :)
Mingi abielu-blaa-blaa seadus 1. juulist, mis ei lase mehel üksi raha teenida, kui ta on abielus :P
Mina ei puutu küll üldse asjasse, aga mida iganes :)...
Isegi Väikese Tüdruku võtsime kaasa, niisama.

Mis oli põnev - notar LP rääkis minuga ka. Kuigi mina olin kogu kambast (2 abielupaari) kõige blondim ja ilmselt asjassepuutumatum, vaatas ta oma säravate silmadega mulle otse silma ja rääkis minu poole ka. Nii kena! Tavaliselt olen mina tähtsate asjade juures nagu varukumm bagasnikus (no kui äkki peaks vaja minema), aga seekord olin osaline :). Kusjuures polnud üldse seda tüüpi naine, kes mind inimeseks peab... Oli lopsakam daam - sellised peavad mind, blondi sulgkaallast, sulgajuliseks. Ma ei kujuta ette, miks tema minus inimest nägi... Võibolla sellepärast, et ta oli ise Inimene :D... Kuigi asjalik ja tegus, oli ta hästi ehe, ja kui tuli juttu sellest, kas Ühingule on meil võrdne õigus ja Mees ütles:
"Meil on kõik ühine, isegi laps on ühine,"
sai ta silmapilk aru, et 'isegi laps' on nalja pärast öeldud, sest abielupaaril ju võiksidki ühised lapsed olla, eelkõige. Ja ta naeris heledalt ja lustlikult, keset oma tähtsat notaritööd. Ta oli terane ja huvitav... rõõm oli näha sellist inimest :D

Muidugi ei suutnud ma enne seda 'tähtsat üritust', millesse mina tegelikult kuidagi ei puutunud, süüa. Nüüd jõin hunniku õlut ja närisin ühe suitsutatud kanakoiva, kirjutasin paar kirja ja selle teksti siin, ja nüüd vist jään magama. Jälle. Täna magasin kella kaheksani, kuigi kell kutsub kell kuus mediteerima. No homme!

Kommentaare ei ole: