pühapäev, 24. juuli 2011

Niisama

Paljudel inimestel on korraga mitu raamatut pooleli, kuid tavaliselt ei tähenda see, et nad loevad neid ühekorraga. Minu vahva Mees aga loeb õhtu jooksul mitut raamatut, sest ta kas kontrollib teisest raamatust mõnda fakti üle ja jääb siis seda teist nautima, või - seda juhtub sagedamini - ühe raamatu seik meenutab talle, et mingis teises raamatus on ka hästi lahe koht, ja siis ta tahab seda otsemaid ka lugeda/kogeda. Ta loeb õhtuti sageli köögis :D... ja nii leian ma hommikuti söögilaualt igasuguseid raamatuid. Täna oli laud selline:

Kuus raamatut! Mika Waltari "Sinuhe", paar raamatut Mirabilia sarjast, "Sokrates" ja "Šaakali päev" (vist, ma mälu järgi kirjutan praegu... üks raamat ei tule meelde). Minu meelest on see naljakas, et ta niimoodi kuut raamatut ühekorraga loeb ja kuna fotoaparaat oli juhtumisi köögis, siis kasutasingi juhust ja tegin sellest pildi :)

*

Vaesele kassikesele aga olin unustanud liivakasti rõdult ära tuua ja ma ei saanud ka aru, misasja ta mäub. Lõpuks läks õnnetu elukas oma reisikorvi asjale :( - my bad, totally!

Nüüd oli vaja Tiigrikese pesana kasutatav puur ära kraamida ja sinna midagi uut pehmet põhja otsida. Loovutasin selleks otstarbeks oma 'meditatsioonipadja', sest kassikesele meeldis seda küünistada ja see polnud enam 'meeliülendavas' seisukorras :D... ka üks tutike oli padjanurgast ära kistud - selle riputasin puurilakke, ehk ülendab seal kassikese meelt :)

Kommentaare ei ole: