teisipäev, 5. juuli 2011

Chatimals


Eile sai Väike Tüdruk juulikuu taskuraha kätte ja kohe täna hommikul käisin temaga ostmas järjekordset elukat. Sedapuhku valis laps paksu hamstri, kes sulle tagasi räägib, mis sa ees ütled. Ehk siis mehaaniline papagoi(-hamster). Friiko selline!

Lugesin kusagilt, et Eesti põhikooliõpilane saab keskmiselt 18 eurot taskuraha kuus.
Kas see saab tõsi olla?
Me oleme nii vaesed praegu minu arust, aga Väike Tüdruk saab ikka min 30 raha. Rohkem ei tahaks sugugi anda ka, sest ta tahab viimasel ajal selliseid mänguasju, mis ei 'kulu ära' ja kuhu me ned hamstrihunnikud toppima peaksime? Juba on koridori raamaturiiulis tema paberikraam. See ei kõlba kohe kusagile ja ma valmistun seda kõike ära viskama.

Hamster on muidu päris naljakas ja mõnusalt paks :)


Mees ja Väike Tüdruk lähevad nüüd kinno Kariibi mere piraate vaatama, aga mina seekord mitte... varvas on villis jaaaa... õudselt hea on koristada, kui kedagi kodus pole. Mulle ei meeldi teisi segada, siis hiilin oma lappidega ringi, piiludes juhust, mil mõni nurk vabaneb. Tolmuimejaga tuleb vaadata, et ega mees Telefoni või Arvutiga ei räägi ja... Laps ka tahab sekundi pealt teada, millal ma järjega tema tuppa jõuan. Parem teha seda kõike rahulikult siis, kui õhk puhas. Aga suvel mul polegi sellist aega, mil mõlemad ära on, nii et täna tuleb tuld anda :)

3 kommentaari:

ritsik ütles ...

mul 12-ne saab 17 euri kuus ja 14ne 20.
kas laps elusaid hamstreid ei ole nõudnud?

Anonüümne ütles ...

(karikate emand olen)

Nõudnud ei ole, me vaatamas ja kudrutamas käime küll puuride ees :D
Ta vist arvab, et tal on kassigagi küllalt tegemist... kassi ta nimetab oma vennaks ja mängib temaga tõesti palju-palju.

Ja võimalik, et ta loodab minu peale - mina nimelt tahan endale küll võtta väikest närilist millalgi :) Ma arvan, et kui see temp ükskord tehtud saab ja rotike mõne aasta pärast käpad püsti viskab (ja hüüab "Ohhoo!" - nagu jänkuonu arvates oleksid pidanu tegema surnud loomad, kui neid vaatama tuldi), siis ta juba küll tahab kindlasti ka uut, sest need nupsikud on nii võrratud - aga praegu tal pole kogemust.

Skarabeus ütles ...

Ma vist olen tõeline mahajäänu:mu teismeline saab 6 eurot kuus.Aga muidugi alati,kui kuskile minekuks küsib ja alati,kui saab matemaatika tunnistusehinde viie (ja ta saab selle peaaegu alati), saab ta mitu korda 20 eurot.