kolmapäev, 20. juuli 2011

Niisama

Täna on mu venna R sünnipäev. Ma ei suuda uskuda, et ta saab juba 32... on teine ju alati minust noorem olnud :D

Mina ei kannatanud oodata ja saatsin talle juba eile e-kaardi - sellise nagu siin vasakul on, tegelikult tähekesed plingivad, aga blogis vist mitte. Mina ei mäleta, kas Austraalias on aeg meist ees või taga, no põhimõtteliselt võis ta õnnitluse isegi õigel päeval kätte saada. Aga sellesama kaardi olen saatnud kõikidele selle aasta sünnipäevalastele - väga mage, ma tean, aga kellele ma koledama peaksin saatma? ;)))

Igatahes tahtsin vennale kärmesti rääkida ka oma vaimlisest rännakust, sest mulle meenus, et tema käest ma Brandon Baysist esimest korda kuulsingi; mu vend ostis lausa tema raamatu "Rännak" ja soovitas mulgi see läbi teha, peavaludest lahtisaamiseks. Mäletan, et tookord olin tema peale isegi natu solvunud, sest mulle tundus, et ta tahab öelda, et olen laisk ja ise ei pinguta arenemiseks üldse... nii et olen ise süüdi kui pea valutab. Nüüd tahtsin talle kiiremas korras teada anda, et kord eluski olin ma tema soovitust tõepoolest ka kuulda võtnud :D

Vennal oligi tohutult hea meel, et 'rännaku' läbi tegin ja ta ütles, et tahab kunagi kindlasti ise ka teha :)

Rääkisin talle ka, et olin teraapias teda kujutava ruudukese endast kurvastavalt kaugele asetanud. Vend aga ütles, et tema on mind lapsest saadik küll väga lähedaseks inimeseks pidanud ja mingit kaugenemist ei tunneta. Küll oli hea seda kuulda!!! Aga muidu kinnitas ta teraapias tunnetatut - et ta on tõepoolest veidi väsinud, aga probleeme pole. Ma ei tea, miks ma venna pärast muretsen ja miks mulle tundub, et ta on kuidagi kaugele triivinud. Õde on ju ka enam-vähem sama kaua Austraalias olnud, aga õde tundub nii lähedal, nagu võiksin teda iga hetk kõrvast näksata :)

Üldiselt aga olen kõigest vaimlisest nii küllastunud, et homme viingi raamatukokku tagasi kõik minu käes olevad raamatud, kõik lugemata. Mõnda neist olen kaks korda pikendanud - minu puhul on see väga haruldane, nii et selge on, et minu hammas neid praegu pureda ei taha.

Raamatud tunduvad iseenesest kõik väga toredad - tegin neist pilti ka, pildil klõpsates läheb see suuremaks ja pealkirjad on ilusti näha (kui kedagi huvitab). Kuna kassike ringutas ka nii mõnusasti sealsamas, sai temagi taas kord pildile püütud.



Kommentaare ei ole: