teisipäev, 21. juuni 2016

Veel üks piuks :p

Ma ei tea, mis mul praegu viga on, aga mul tuli VEEL ÜKS ASI, meelde, mis mulle mõnda aega juba silma torkab vaimsete õpetajate juttudes :D

(Ma loodan, et asi on selles supertäiskuus ja mu kaagutamine sumbub koos kuu kahanemisega :p)


Nimelt see asi, et kui tavalisel inimesel on vähk, siis on see sellepärast, et ta vihkab kedagi teist või iseennast, ja ei anna sellest endale aru. Ja ta on ise süüdi, halvas mõttes. Ta on spirituaalses plaanis küündimatu - sellepärast on tal vähk.

Aga kui vaimsel õpetajal on vähk (ja neil on seda samapalju kui kõigil teistelgi), siis see on universumi kingitus, et ta saaks kõrgemale tasandile areneda kannatuste läbi.


Kui tavalisel inimesel on depressioon, siis on ta lihtsalt rumalavõitu, küündimatu, ise süüdi.
Aga kui vaimsel õpetajal on depressioon, siis on see puhastustuli, millest ta kahtlemata väljub veel kirkama ja ülevamana, kui ta enne oligi.

Paneb kulmu kergitama, lihtsalt... :p
A little humbleness needed here...

4 kommentaari:

Kai Klaarika ütles ...

Ei tohi küll levitada sõnumit, et vähihaige on ise süüdi :( või kui ongi, mis kasu ta sest teadmisest saab? Minu arvates aitab haiguste vastu positiivsus. Head optimistlikud mõtted.

Tegelikult tulin siia sulle raamatut soovitama või nii. Ma ei tea kui kursis sa lasteraamatutega oled, aga mulle tundub Neil Gaimani "Kalmisturaamat" tore. No ma olen alles 70. leheküljel ka tegelikult..
No kui sa juhuslikult lugemist ei leia..

karikate emand ütles ...

Oo, tead, ma sain Su sõnumi teel raamatukokku! :D

Aga ma praegu ei võtnud.
Pärast mitmeaastast 'mediteerimist' sel teemal, otsustasin ma proovida sellist asja, et ma ei lähe raamatukokku riiulite vahele end peast segi ajama, vaid tellin soovitud raamatud kenasti Estri kaudu valvelauda ja lähen neile järgi siis, kui teade tuleb. Nii et mina enam valvelauast edasi ei käigi. Aga kuna mul praegu ühtegi ilukirjandusteost tõesti mõttes ei mõlgu, siis tellin selle järgmise korraga. Praegu tegelikult käisin VT alkeemiaraamatuid toomas, tal on praegu selline huvi.


Mis halvustamisse puutub, siis tegelikult on see aeg vist kenasti möödas, aga iga kord, kui ma loen mõne guru või life-coachi juttu oma vähist kui imelisest kingitusest, meenub alati see, kuidas alles inimestele räägiti, et ise sa selle vähi endale kaela mõtlesid. Nüüd, kus nii paljud külgetõmbeseaduse õpetajad on ise vähi 'külge tõmmanud', ollakse tõepoolest tagasihoidlikumad :)

Lendav ütles ...

"Kalmisturaamat" on tõesti väga armas!

karikate emand ütles ...

Kui tore! :)