kolmapäev, 5. veebruar 2014

Niisama

kaustikud ja küünlad
Käisin täna kaugemal poes, et VT hampsudele krõbuskleid osta; meie poes saepuru puuri põhja müüakse, aga kääbushamstrite toitu peab kaugemalt tooma.

/Meenub, et kui VT internetist kääbushamstrite kohta infot otsis, ei pannud ta otsingusse mitte 'dwarf hamster' - mis oleks õige - vaid 'hobbit hamster', hehe :)  Ma salaja naeran seda siiamaani -minu meelest on nii armas - ja kutsun vahel hampsusid 'kääbikuteks'./

Kasutasin juhust ja ostsin endale altari jaoks posu küünlaid ja kaks kaustikut, värkide kirjapanemiseks.
Mõlemad on isekad ostud, milleks objektiivset vajadust pole..., aga ma loodan, et annan endale andeks. Võibolla ma näiteks söön tuleval nädalal ainult kaks korda päevas ja teen selle nii tasa? (Hehe, nali!)




VT palus limonaadi ja ma vaatasin, et partnerkaardiga oli 1,5 liitrine limonaad vaid 15 senti kallim 0,5 liitrisest, nii et võtsin kohe suure. Ja siis kaks tibatillukest mustikakooki - üks mulle, üks talle.

nunnu hõbedane küpsetusvormike...
Hakkasin mõtlema, kuidas mina ennast tavaliselt premeerin?
Ja sain aru, et üldse ei premeeri.
Mul pole vaja!, ma jätan tegemata nii ebameeldivad asjad, mis premeerimist nõuavad :D

Kook ja limps pole ka sellepärast, et ma oleks need ära teeninud, vaid niisama, nagu ikka on palju toredaid asju igas päevas.

Aga mäletan, et kui ma tööl käisin, premeerisin end vähemalt korra igal tööpäeval, sageli ka mitu korda päeva jooksul. Kuigi ka tööl oli kuhjaga imevahvaid juhtumusi, olid tööpäevad ikkagi rasked. Lihtsalt, kui sa juba pead midagi tegema, siis tasub võtta sealt kogu rõõm, mida see asi tuua saab...

---

Homme saab Mees koju :)
küünlaid hoian kenas, tikitud kaanega karbis koos tikkudega,
altarikese kõrval.

VT küsis, kui kauaks ta jääb? :D

Aga issu tuleb meil nüüd päriseks koju.
On ka aeg! :)

Küpsetasin talle kotlette - isetehtud kotletid on ta lemmiksöök, aga lähen homme vara kodust ära ja kui me tagasi jõuame, siis olen liiga väsinud, tean seda. Nii et tegin täna valmis. Ikka säästukotletid, milles rohkem kui pool oli muud mudru: sibul, küüslauk, muna, paprika, tatar ja saiapuru :D  Aga mida rohkem mudru panna, seda pehmemad ja mõnusamad tulevad, maitse jääb ikka väga heaks, kotlet on ikka hea!

Olen õnnelik!...

matike maha ja alustame õhtuse joogaga
Usun siiamaani, et Mehe haigus oli nii temale kui ka meile terve perega hea, sest mõned asjad vajasid tal ümberhindamist ja vähemalt esialgu paistab, et see on talle ka kohale jõudnud. Usun, et ta on nüüd enda vastu parem, ja ka parem pereliige. Mõnikord ma mõtlen, et selle haiguse tagajärjel toimunud mõttemaailma muutus tal on nagu minu soovide täitumine. Unustamatu kokkusattumusena ostsin just pool päeva enne tema haigestumist 'õnnekivi', millega tegin veidi suhtemaagiat ja mõtlesin sellest kivist kui soovikivist (tegemist oli Väikese Ingli poest ostetud amteriiniga...). Mitte, et ma sellesse väga usuks - mis maag mina ikka olen, aga ikkagi... - kahtlane värk! :) Ja mõnikord see kummitab...

Igatahes olen kindel, et kõik on hästi ja läheb hästi ja... rõõmu on palju. :)




3 kommentaari:

Puruvana ütles ...

Nii vahva, et Sa leidsin tee Väikesesse Inglisse. Tahtsin juba siis soovitada, kui kaartidest rääkisid.
Igatahes tundub, et see on pood, mis Sinule väga hästi sobiks :) Kasvõi niisama mõnusaks istumise kohaks.
Ametriin iseenesest on ametüsti ja tsitriini 'ristand', mistõttu kannab see mõlema kivi toimet.
Kivid ise on täiesti võimelised meid mõjutama. See ei olegi nii hookus-pookus teema, kui esialgu võib arvata. Neid ju kasutatakse energia hea juhtimise pärast ka kellades, arvutites ja mujalgi.
Ametriin on hea tervendaja ja samas ka elurõõmu tooja. See kaitseb ka nakkushaiguste eest ja on üks jõukusekividest. Ehk siis võid ka rahakotis hoida :)
Kui Sa sellesse maailmasse rohkem usud või huvitud, siis soovitaks mehele ka mõne kivi otsida. Just näiteks midagi tervendavat: türkiis, tsitriin, mäekristall (energiakivi, mitte hoida magamistoas) ja punane jaspis.
Ja kivi siis hoida just enda energiaväljas :)

Puruvana ütles ...

Ma loodan ka, et Sa ei mõtle, et Sa kuidagi moodi süüdi selles oled, mis mehega juhtus. Soovid soovideks, aga mulle meeldib uskuda, et asjad juhtuvad alati põhjusega.
Ja ehk ongi Sinu tee olla oma mehele ja lapsele tugisammas. Mul oli sügisel selline olukord, et olin pikalt kodune olnud ja väga töökohta endale otsida ei tihanud. Siis sattus aga lähedane inimene haiglasse ja mina olin ainuke, kel oli aega või võimalust Teda toetamas käia.
Kõik sündmused joonduvad kenasti :)
Soovin igal juhul teie perre kõike kõige paremat!

karikate emand ütles ...

Kui armsad kommentaarid, Puruvana! :)
Nii tore lugeda, ja huvitav ka...
Aitäh! :)