esmaspäev, 21. juuni 2010

Hammustavad kondoomid

Jälle Daily Maili artikkel.

Üks Lõuna-Aafrika arst mõtles välja kondoomi, mis tuleks naise kehasse sisestada enne, kui ta läheb pimekohtingule või kahtlasesse kanti, et kui teda siis vägistada üritatakse, hammustab kondoom kutsumatult ligitikkujat. Kondoom hammustab ennast mehe-uhkuse külge kinni ja eemaldada saab seda ainult arst - ise sikutades vajuvad kidad aina sügavamale. See teeb haiget ja mees ei saa pissida ega kõndida, kuni see on eemaldatud.

Arst hakkas sedalaadi rasestumisvastasele vahendile mõtlema pärast seda, kui oli kohtunud naisega, kellest pärast vägistamist oli alles jäänud vaid inimvare. Naine oli ohanud, et oleks tal seal all ainult hambad olnud... Arst lubas tema ja ta saatusekaaslaste peale mõelda ja neid aidata, nii et kavatsused on arsti-onul olnud head.

Siiski tundub see vahend mitmes mõttes tobe.
Esiteks võib see tekitada vale-turvatunnet. Et nüüd võib rahus igast urgastes ringi kolistada.
Teiseks võib selline ootamatu rünnak meest veel agressiivsemaks muuta ja see võib naisele olla märksa eluohtlikum kui kavatsetud 'vägitöö'.

Samas on Lõuna-Aafrikas naiste vägistamine niivõrd sage, et mõned naised panevad oma jalgevahesse žilette - see ei saa ka kuidagi ohutum olla, nii et sellisel juhul parem tõesti selline hammustav kondoom. Seda enam, et žilett AIDSi eest ei kaitse.

Pilte ma sealt igaks juhuks ei tõmba, pilte näeb artiklil klõpsides.

6 kommentaari:

helle ütles ...

Oh õudust!
See tundub mulle sama õudne, kui looma/või inimese/ püüdmine nende püüdmisriistadega, kus astud pahaaimamatult, ja äkki sulguvad rauad. Loomad närivad vahel endal jala otsast,et pääseda, inimesed nii osavad pole.
Peaks ikka olema teistsugused võimalused potentsiaalsest vägistajast lahtisaamiseks.

karikate emand ütles ...

On jah kuidagi liiga võigas, kuigi vägistama asuv isend ei tohiks olla paha-aimamatu, vaid peakski kartma, et kusagilt tuleb pipragaasijuga või midagi sellist...
Aga jah, ma leian ka, et kaugelt liiga veider on see meetod ja tuleks edasi mõtiskleda...

Mu mees rääkis just eile anekdoodi hundist, kes näris kolm käppa läbi aga lõksust ikka välja ei pääsenud :P

Anonüümne ütles ...

meenub Luule Viilma jutustatud tõestisündinud lugu naisest, keda ründas tänaval üks mees. Naine oli juba maha "murtud" ja siis tulid meelde sõnad: "anna talle andeks, sest ta ei tea mida teeb!"
Ja samal hetkel oli mees tõusnud, naisegi püsti aidanud ja ära jooksnud.

Uskumatu lugu, aga ehk on siiski võimalik, et siiral mõttel on JÕUD!

karikate emand ütles ...

Tjah, ma täitsa usun, et selline asi on võimalik, kuid ainult mõtte jõu ja oma siiruse peale ma lootma jääda ei julgeks. Nagu esoteerik Nekrassov räägib, et tarvitseb vaid tõesti tahta ja naine ei rasestu või siis hoopis rasestub - vastavalt soovile, ja minu meelest kusagil ta väitis, et ka menstruatsiooni saab igavesti eemal hoida, tarvitseb vaid sellesse uskuda ja tahta. Ma siiski ei soovitaks naistel, kes on kindlad, et nad lapsi ei soovi, sellele uskumise-meetodile lootma jääda...

Oudekki ütles ...

Sellel võib olla muidugi niisugune tagasilöök, et vägistaja valust saadud vihaga tapab naise ära...

karikate emand ütles ...

Just, seda ma mõtlesingi, kui ütlesin, et ootamatu rünnak altpoolt võib mehe plaanitumast agressiivsemaks muuta...

Aga ma mõtlen veel, et mõni naine võib ju ennast nii rõõmsaks juua, et unustab hoopiski, mis lõksu ta kodus valmis pani, ning hiilida vastleitud "kompuga" kusagile nahistama ja pärast ei mäletagi, kas siis vägistati või oli see lihtsalt "tobe õnnetus". Vaene mees siis ju... kuidas ta end kaitsma peaks?