esmaspäev, 16. märts 2015

Facebook on minust targematele

Eks te ju teate, et Facebookis on videosid, mis ise mängimist alustavad, kui te oma uudistevoogu allapoole rullides nendeni jõuate?

Saatsin eile mitu minikirja FB messengeri kaudu ja jäin oma messengeris vaatama üht mehenime - et mis sõnumeid ma küll temaga vahetanud olen? Klõpsasin tema peal ja sain aru, et see on mu lapsepõlvesõbranna mees. Neil oli ühine konto, kuid siis tegi too sõbranna endale eraldi profiili, kuid kuna olime vana alt sõnumeid vahetanud, jäi see mulle sinna messengeri alles, kuid profiili nimi oli muutunud (enne oli, ütleme - Kati ja Mati, nüüd oli, ütleme - Metsamees Mati).

Ja selle mehe lehel oli esimeseks asjaks video, mis hakkas mängima. Jäin seda vaatama ja - seal peksis üks must mutt julmalt umbes kaheaastast tüdrukut, kes näoli vaibal lamas ja kui mutt talle jalaga selga astus ja teine jalg õhus end jõnksutas, et survet suurendada, ei teinud tüdruk häältki.

Oeh! Miiiiiiiks ma jäin seda vaatama?
Oli ju selge, et 'õnnelik lõpp' jääb tulemata.


Püüdsin edasi lugeda suurepärase blogi (Väike Sinine Puuduolek) arhiivi, aga kogu aeg tuli nutt peale  ja need sundmälestused nähtust, ja lõpuks ma kutsusin VT ennast lohutama... Kui armas, et ta on alati valmis tulema jutustama ja sülle... eks meil ole vast viimased aastad või kuud, kuigi ta kinnitas, et tuleb mu sülle ka siis, kui ta on 35-aastane ja tal on endal laps, kes sülle tahab :D
Nüüd ka - istus terve tunni minuga ja lasi isegi vanni-aja üleaja minna :D - meie peres meeldib kõigile teatud asju kindlal kella-ajal teha ja VT pühapäevaõhtune vann peab algama kell 18.00.
Aga eile ei raatsinud ta veel veerand tundi minu juurest ära minna...


Igatahes... nüüd on mul totaalne facebookifoobia.

- izismile.com -

9 kommentaari:

Lendav ütles ...

Ma pole millegi nii õudsa peale veel sattunud, aga jah, need ise mängima hakkavad videod on üks oluline põhjus, miks ma feisspukki vabatahtlikult ei lähe. Noh, jah, viimasel ajal olen küll sinna ka oma joonistused üles riputanud, paralleelselt blogiga. Aga uudivoogudest püüan hoiduda. Mõistan Sind.

Lendav ütles ...

Lisan juurde veel märkuse pelkirja kohta - ma ei arva, et facebook oleks Sinust targematele. Pigem nürimatele ja tuimematele...

karikate emand ütles ...

Vara oled üleval, Lendav! ;)
Pidid ju 9ni või lausa 10.30ni magama, nüüd jäid tubliolemisega vahele! :D

Lendav ütles ...

Noh, eile ei viitsinud õhtul hilja tööle minna, seetõttu pidin täna hommikul varem üles saama :) Ja enne tööleminekut hommikuse teetassi kõrvale arvutisse piiluma :)

Ega kõik päevad pole ühesugused. Mõni päev olen laisem, siis tuleb teine päev tegemata tööd tagantjärele ikkagi ära teha.

K ütles ...

Võib-olla leevenduseks selline unistav, pehme maailm...
http://loretablog.blogspot.com

karikate emand ütles ...

Appikene, K -
nii väga kena!!!
Kõik!
Mina kolin sinna elama! :D




Lendav,
hehe, ma niisama! :)
Tean omast käest, et "keskmine päev" ja tegelik üksik päev ei pea kattuma... :)

Näiteks mina laulan praegu :D
- instrumentaalosade ajal vaatan pildilehekülgi - ja täna ka vastan kommentaaridele, obviously :)

K ütles ...

Tõesti nii kena! Ma isegi käin seal aeg-ajalt uitamas :D

Liidia ütles ...

Minule meeldib ka valida, kas ja millal ma mingit videot vaadata tahan. Sellepärast panin ma selle videode automaatselt mängimise kinni. Seda saab teha kui lähed Settings>Videos>Auto-play Videos ja rippmenüüst valid Off.

Tadaa, elu palju ilusam jälle :)

karikate emand ütles ...

Ohhoo! Ahhaa, näed - jälle tarkuseterake juures! Aitäh! :)