teisipäev, 17. märts 2015

Õe 'värsked' sugulased...

Üks suur ja õnnelik pere :)

Mu õeke näeb siin välja nagu haldjas... :)

3 kommentaari:

Skarabeus ütles ...

"Pühas lehmas" räägiti,et t e g e l i k u l t hindud ei salli sugugi,kui hõimust välja abiellutakse.Seal toodi mitu reaalset näidet.Eriti hull lugu oli lääne partneri puhul. Kuid need näited vist olid juhul,kui läänlane oli m e e s,kes hindu naise abikaasa.Sellest hindu naisest ei peetud omade keskel enam midagi,kuigi pulmad ja muu värk oli kõik tasemel olnud.

karikate emand ütles ...

Jah, õe Hindu pere on küllaltki vabameelne, aga eks nad mures on ikka. Nad ise ka ei ela Indias, sellepärast on neil rohkem ükskõik, mida sugulased asjast arvavad. Sellegipoolest - mõned aastad tagasi abiellus Hindu õde (need kaks noort inimest vasakul pool) ja tema pulma kutsuti ikka 300 inimest. Õe ja Hindu pulm oli ikka märgatavalt väiksem. Ega selle üle keegi uhke pole, et võõra kultuuriga tuli see abielu, aga nad on ka piisavalt ratsionaalsed, et oma poega mõista ja kuna nad Õega juba... oh ma ei tea... üle kuue aasta koos elavad, siis ema muutus juba kannatamatuks :D
Ema oli õnnelik, et poeg üldse abiellub - pärast on veel gei, see veel hullem kui valge tüdrukuga abiellumine :D

karikate emand ütles ...

Ahsoo, Õde on mul nüüd külas ja ma vaatasin pulmafotosid - "Väike Pulm" oli ikka 200 külalisega ja tegelikult tahtsid hästi paljud end koos pruutpaariga pildistada, nii et kõigil oli väga põnev.