kolmapäev, 25. märts 2015

Naine, kellel oli saladus

Mu isa on ikka mõnus: kui venna neljaliikmeline pere temaga koos elas, nautis ta tähelepanu ja saginat ja eriti seda, kuidas väike Maša teda armastas ja esimese käiguna pärast ärkamist tema voodisse puges - Issake oli ka varajane ärkaja, kuid et ta ei tahtnud krabistama hakata, siis ta luges voodis raamatut, kuni oli aeg tuli pliidi alla teha.
Nüüd aga naudib ta üksindust ja on rahul, et saab kasvõi terve tööpäeva ühtejutti segamatult oma asjade kallal nokitseda. Win-win! Teda on võimatu mitte rahuldada :D

- izismile.com -


Rääkisime eile VT'ga zombidest ja sarjast Elavad Surnud (ta ütles, et selles sarjas pole libasurnuid mitte kordagi zombideks nimetatud) ja mulle meenus, et lugesin kusagilt, et üks mees oli oma lemmiktegelase surmasaamisest selles telesarjas nii nördinud, et ta lasi taevakanalite lepingu lõpetada ja lapsed jäid pettunult tühja telekat passima. Mõtisklesin: "Aga kust ma seda lugeda võisin...? Äkki lehelt Fuck My Life?"
Kohe, kui olin "fuck" öelnud, hakkas VT end judistama ja tõrjuvalt kätega vehkima, ning kui olin lõpetanud, protesteeris: "Ewww!... I DON'T WANNA fuck it!"


- izismile.com -


Nüüd, kus ilmad on hakanud soojemaks minema, hakkan mina jälle väikesi jalutuskäike tegema. Olen märganud, et kui kõnnin nii, et ümbrust ei uuri ja olen oma pähe vajunud, silmad küll lahti, kuid suund on sissepoole ja tunnen end väga eneses kohal olevana, siis avastan sageli mõne mehe mind ainiti jälgimas, nii et on näha, et ta on seda juba mõnda aega teinud.

Olen mõelnud, et huvitav, milline ma niimoodi välja paistan ja mis see on, mis mind märgatavaks teeb? Enesega rahus olemine? Mis kena maailm see on, kus jalutaja mõtted viibivad? Või müstifikatsioon: inimene, kes kõnnib, on juba kohal - kuidas?

Aga täiesti võimalik, et mehed vahivad naisi kogu aeg, ainult et varjatumalt, kuid pärani silmi unistajat võib vahelejäämist kartmata hoolikamalt uurida.

Ma niisama...
:)

Kommentaare ei ole: