reede, 29. aprill 2011

Toad

Nagu eelmises postis lubatud: huvitavad toad.
Enamik pilte pärit izismile.com'ist.

*

Minu absoluutne lemmik!
Mulle meeldib, kui kogu mööbel on hästi madal, kuigi ma taipan, et aeg-ajalt tuleb külalisi, kellele ei meeldi vaibakesel süüa ja padjal põlvitada. Huvitav, et Aasia vanainimesed saavad kükitamise ja põlvitamisega ilusasti hakkama, aga Euroopa omad mitte.
Värvid on ka super, kuigi sama hästi meeldiks mulle üleni valge tuba (mõne värvilaiguga, nt roosa ja hall või roosa ja heleroheline).



Huvitav kombinatsioon idamaisest (kuju) ja põhjamaisest (põhitoon).
See pilt on küll mingist blogist varastatud, pole aimugi, kust :/
Kui saan pahandada, siis võtan maha.



Vau, kui rahulik raamatutuba.
Ma loodan, et need on aknad, mitte tapeet...



Pildil polnud allkirja, kuid ma oletan, et need on Jaapani maavärinas kodutuks jäänud inimeste ajutised elamud. Äärmiselt lahedad kuubikud. Tahaks kohe endale ka. Teeks endale varjupaiga toa sisse. Või näiteks meditatsiooniruumi.



Megakitsas "tuba", nutikas tapeedivalik.



Magamistoa kapis on toru, mille kaudu saab end allkorruse basseini libistada. Vägev!

8 kommentaari:

soodoma ja gomorra ütles ...

esimesel on ilmselgelt liiga vähe ja teisel liiga palju,
kolmandal on tapeet,
neljandal on hoolimine ja pisiasjad suure tähega,
viiendal on hullumaja,
kuuendal on tehnoloogia ajastu....
minu jaoks:)

karikate emand ütles ...

Muide, ma jääks ellu, kui ma selles 'viienda pildi hullumajas' elama peaksin: turvalised, kaitsvad seinad käeulatuses! ja mul on mu voodike, kus ma niikuinii söön, loen, kirjutan, mängin, telekat vaatan, õpin ja külalisi vastu võtan :D...
Kuid mõistagi pole selline kapisuurune tuba ka minu unelmates esikohal ;)

Anonüümne ütles ...

Esimene on nii ilus! Täpselt parajalt vidinaid, aga rohkelt õhku ning kõik on käepärane ja kaunis.

Alice ütles ...

Mulle meeldib see toru. Vahva mitu korda päevas ennast basseini libistada.

karikate emand ütles ...

Jaaa! Ma mõtlen, et mõnel inimesel on hommikul virgeks saamisega probleeme... ja siis tarvitseb vaid äratuskell asetada selle torusuu kõrvale, ja kui sa juba sinna oled roninud seda kinni vajutama, siis tarvitseb vaid toru-suhu istuda, ja lendadki alla basseini. Ja kui siis taimeriga kohvimasin on selleks ajaks kohvi valmis vaaritanud, kui sa bassust välja ronid, siis haarad kuuma kohvi ja oled kohe virge ja särav, teist varianti pole! :)

Unknown ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
karikate emand ütles ...

Anna andeks, Reinuke, et Su kommentaari kustutasin. Minu blogi on nimelt anonüümne ;) - niivõrd-kuivõrd. Niisiis ei nimeta ma oma sõpru-sugulasi-tuttavaid siin kunagi nimepidi (kusjuures just meie ühine sõber peab liigseks isegi initsiaalide kasutamist, mida mina olen siiski teinud, et ise pärast aru saada, kellest jutt oli...).
Minu e-mail peaks profiilis kusagil tegelikult näha olema küll, see on

karikaemand@hot.ee

Kui Su küsimused on endiselt maikuu 'õhus', siis saada kasvõi lihtsalt koos 'terega' oma mailiaadress ja ma räägin kõik ära :D

Skarabeus ütles ...

Mul on aastaid olnud kinnisidee saada hiina/jaapani motiiviga tapeet.Kahjuks pole leidnud ligilähedaseltki sellist,mida ma silmas pean.Mida aga pean---ei tea! Kui näeks,siis teaks kohe.Just lõpetasin tapeedipaneku---tavalise,igapäevase,mittemidagiütleva tapeedi---vastavalt rahakotile sealt kastist,kus olid sabaotsad,järelejäänud,eri numbritega(mis pidi partiisid näitama,et toonivahe või nii).
Mis esimesse pilti puutub,mis kommijatele meeldib,siis ---pole viga,ka minu tuba on puha sellises toonis,kui see pagana tapeet välja arvata.Aga see üdini kitsas "rannamõnu",sinna SEINA lööks pidevalt pea ära vist.:D