esmaspäev, 4. aprill 2011

Kevad, kevad...

Lõpuks on õues kena kevade, päike särab ja teed on vett täis.
Mõnel pool on lausa valju sulinat kuulda ja kui selle allikat otsida, leiab miniatuurse kose, Jogala Jäa - täna pildistasin:


Aga meie oleme siin natuke murelikud, sest Väike Tüdruk jäi laupäeva õhtul kuidagi ootamatult, mauhti, kõrgesse palavikku. Nohu ega kurguvalu pole, ainult käre köha ja üle 39 kraadi palavikku. Põsed on punased ja paistes, neid ma ei pildistanud, aga tema peenikesi jõuetuid käpukesi küll...

Ma hoidsin teda eile kogu päeva enda kõrval, enda voodis - tahtsin valvata, et tal hullemaks ei läheks... Ega ta juttu ajada ja mängida ei taha küll, samuti telekat ei taha vaadata, ainult raamatuid loen talle. Eile lõpetasin "Krabati" ja täna olen lugenud India muinasjutte raamatust "Imeline karjus".

Eile ja täna pole Väike Tüdruk praktiliselt midagi söönud. Praegu on Mees poes ja otsib head-paremat, mis Väikesele Tüdrukule mingi isu ikka peale ajaks... ma loodan vaarika-kodujuustu-koogi peale... see pole eriti magus.
Ega palavikuga ei peagi eriti sööma, ikka jooma hoopis, aga ikkagi on kuidagi kõhe, kui lapseke aina lebab ja ivakestki ei söö...

Sellistest imelikest, kes midagi süüa ei taha, hoiab meie kassuke põlglikult eemale, kuigi muidu ta räntsatab alati lamaja jalgadele või kõhule pikutama...:

Kommentaare ei ole: