neljapäev, 12. september 2013

Liiga raske algus

weheartit.com
Minu järjekordne (neljas või viies) katse kohvijoomist maha jätta lõppes taas läbikukkumisega.
Iga kord, kui seda püüan, tabab mind kohutav uni ja mõõdukas peavalu.
Eile magasin suurema osa päevast ja kui ma 18.10 taas ärkasin, muidugi peavaluga, siis otsustasin, et aitab naljast, ja tegin endale 300 ml kruusitäie musta kohvi ning pärast kella kümmet õhtul veel suure kruusi magusat piimakohvi.
Muidugi ei maganud ma täna öösel väga hästi, aga ma poleks nagunii maganud, sest VT on haige ja mul siis kogu öö põleb tuli ja olen valmis vaatama või appi jooksma, kuid vähemalt sain hommikul krapsti üles ja ei pea blogiteksti uneiiveldusega võideldes kirjutama (ma ei tea, kuidas teil, aga mulle mõjub suur uni nagu oleks mul süda paha - see võtab mu kõverasse, ajab silmad pahupidi, paneb vankuma). Igatahes tukastasin väikeste ärkamistega mõnusasti terve öö. Esimest korda vaatasin kella 5.53 ja kahe minuti pärast heliseski kell - mina olin juba valmis.

Tahaks ka olla imetervislik ja tubli ja kohvi asemel rohelist teed juua - vaim on valmis, aga liha on nõder.
No missa teed?!

5 kommentaari:

neiud ärevil ütles ...

Ma ei kujutaks ettegi, et ma ei alustaks oma päeva ilma kohvita.Mu madal vererõhk teeks mind täitsa uimaseks.Ma ei usu ka, et mõõdukas kohvi tarbimine oleks väga kahjulik. Rohelist teed joon just peale oma igaõhtust rattasõitu kuskil 23.00 paiku.
Imetlen sind, et tõused vabatahtlikult iga päev nii vara. Ma olen töö pärast sunnitud vahel, aga alles kella seitsmeks olen ma täielikult välja puhanud.Mu unetarve on tegelikult 6-7 tundi ja rohkem magades võin saada peavalu, aga mulle piisabki sellest.

soodoma ja gomorra ütles ...

a mul on hea meel, et sa natuke nõder ka oled. kohvi ongi mahajätmiseks liiga hea kraam. vot!

karikate emand ütles ...

:)

Neiud ärevil,
minu jaoks pole eriti suurt vahet, kas tõusta kell 6 (5.55 ongi kell 6, väike õhu ahmimise ajavaru peab ka jääma) või kell 7 - ma hea meelega tõuseks alles kell 10, aga siis on... päev, pagan, peaaegu möödas - või vähemalt selline tunne on. Et pole üldse mõtet välja ronima hakatagi - joogat-meditatsiooni nagunii ei jõua teha vaid tuleks hakata poodi minema ja koristama ja lõunat tegema. Hiljaks olen jäänud... Nii ma siis tõusengi kell 6, et mitte ainult koristada ja poes käia, vaid midagi hingele ka ikka saaks ;)

Skarabeus ütles ...

Mina polnud seda rohelist teed kunagi joonud,aga kunagi "orduajal" sai käidud Turkmeenias ja seal larpisin üllatunult piaalide viisi,oli väga hea kraam. Tulin tagasi ja mõtlesin,et roheline tee on ainus tee,mis mind veel teede valikus tõmbab.Ostsin pakkide viisi ja sülitasin,viskasin kõik minema. See pole absoluutselt see,mis ta seal oli,see on meil mingi mõttetu lurr! Ja rohkem pole proovinud ka.Aga tore,kui keegi suudab.

karikate emand ütles ...

Ah, ohooo, VÄGA USUTAV!
Ma olen ka hoogsalt karpe kokku ostnud ja siis nina krimpsutanud, et kuidas nad seda joovad ja veel armastavad?
Väga väga huvitav!