kolmapäev, 25. mai 2011

Hehee :)

Kassa näe!
Ma sain bloggerisse sisse!
Praegu blogimisaega pole - tulin arvutisse, et Mehe jaoks tõlketööd teha sutsu - aga õhtul vaatan uuesti ja kui siis jälle postitama pääsen, siis jätkan blogimist õige pea. Ma juba arvasin, et ega enne saa, kui uue arvuti ostame, aga sellega polnud mul sugugi kiire, kuna ainus ootamatult kadunud funktsioon oligi blogimise-värk ja nii suurt tõmmet mul selle asja suhtes ka pole, et olematut raha blogimistarvikutele kulutada ;)

Oh, ma olen alati öelnud, et kui mõni tehnika-vidin üles ütleb, siis esimese asjana tasub natuke oodata - ehk hakkab iseenesest tööle ka :D
Minu puhul on see sageli ka toiminud - võibolla toimiks sagedaminigi, aga mõnikord ma viskan katkise aparaadi üsna kohe minema ja ei saagi teada, kas ta oleks puhanuna ja toibununa ehk tööle hakanud...

1 kommentaar:

Oudekki ütles ...

Kuule, ma arvan, et kui ainus probleem on blogerisse sisse saamine, siis uut arvutit küll ei ole tarvis, see kõlab puhtalt tarkvaralise probleemine.

Kas sa oled veebilehitseja installi teinud hiljuti? Kas sul on erinevaid lehitsejaid installitud, kas sa ühegagi ei saa sisse?