neljapäev, 19. mai 2011

Liiga suur, et sisse pääseda

Kirjutan Mehe arvuti taga, sest juba teist päeva ei lase minu arvuti mind bloggerisse sisse logida, ükskõik kustkaudu ma kommenteerima või postitama üritan pääseda.
Ta ütleb mulle, et see on liiga suur (large) palve (request) minu poolt. Liiga palju tahetud!
Mähh?
Või olen mina liiga suur, et sisse mahtuda?
irw :)

Ma olen nüüd natuke aega täiesti vapustatud sellest, et just siis, kui mina vaikusega taas suureks sõbraks sain, otsustas ka mu arvuti minuga koos töötamise lõpetada. Või siis vastupidi - oma panuse anda vaiksema maailma jaoks. Oma arvuti peatset kustumist olen ma juba mõnda aega ennustanud - ta hangub, ragiseb ja üürgab (läpakas!) ning viskab mõttetuid kaste ette, paljudele lehtedele (nt youtube'i) ta mind üldse ei lase jne jne..., aga et see nii täpselt juhtub...

Ma hetkel tõesti ei oskagi öelda, kuidas selle blogimisega nüüd olema hakkab... Mehe arvutist seda teha ei tahaks, kuna ta töötab kodus ja arvuti taga (ja ka lõõgastub siinsamas), siis tema arvutisse ma eriti ei pääse ja kuidagi ei taha nagu ka eriti... (hetkel on Mees Väikese Tüdrukuga tublide õpilaste tunnustamise peol Ahhaa Teaduskeskuses). Pealegi pole mul siin pilte, linke, fiide ega midagi. Eks ma vaatan korra igal õhtul, kas mu arvuti on meelt muutnud... Võibolla muudab juba täna... sest no kõik muu töötab endistviisi - internet on olemas, kirjad tulevad-lähevad, ainult sisse logida ja kommenteerida ma ei saa. No kas pole müstiline?

Vähemalt on see blogi sel moel oma nime vääriline ;)))

2 kommentaari:

Skarabeus ütles ...

Mul samasugune hangunud vana kräu ja lisaks firefox keeras täiesti auti,enamasti värve pole! Kui arvan kuskil mingi pildi olevat,vajutan valgele laigule ja pilt v õ i b ilmuda...:D Must ja valge on vastupidised jne.

karikate emand ütles ...

Mnjaa - kolm aastat on möödas ja ma ikka kirjutan oma vana arvutiga!!!
Jukerdab ja sureb mul käes, aga võtab jälle eluvaimu sisse... Näiteks neid imelikke maju, mille lingi Sa andsid, ma ei saanudki vaatama minna, sest see lehekülg oli liiga kirju ja mu arvuti hakkas undama ja pahisema - tegin, et minema sain sealt lehelt. Aga näed, kõigest hoolimata ikka töötab minuga ja ma võtan seda kõike kui armuaega - sel arvutil on ammu aeg igavest puhkust puhata.