reede, 4. jaanuar 2013

3. jaanuar - hea päev lahutuse sisseandmiseks

No, vaat SEE pealkiri on küll provokatiivne :p...
need kahtlase nurga alt võetud ilmsüüta pildid paar postitust tagasi olid minu meelest lihtsalt huvitavad ja naljakad (va meloni ja banaani pilt - see oli kuidagi mage).
Aga mis ma siin pikalt seletan, endal veel pealkiri lahti rääkimata...

Nimelt on 3. jaanuar vähemalt Suurbritannias selline kuupäev, mil kõige rohkem inimesi võtab ühendust oma advokaadiga või otsib omale juriidilise esindaja, et lahutus sisse anda.





Suurem osa neist, kel pühadestress ja täitumata ootused-lootused selleks viimaseks veepiisaks on, mis kausi üle ääre voolama paneb, on mõistagi naised.
Sest tuleb välja, et 68% juhtudest käivitavad lahutamisprotsessi naised ja vaid 4% juhtumitest annavad lahutuse sisse mehed. Ülejäänud osa on ühisavaldusi... vaat nii! Huvitav, minu meelest!



Veel oli selle (pika ja suht igava) artikli juures minu jaoks huvitav see, kuidas 30-tööaastase staažiga pereterapeut kinnitas minu pikaajalisi kahtlusi, et suuremale osale meestest ei jõua naise vihjed, tujutsemised, hoiatused, ähvardused ja sarkasm kohale. Et abielu pole enam korras saab mees aru täpselt ja ainult siis, kui naine teatab, et enam ta meest ei armasta vaid annab lahutuse sisse ja ei usu, et midagi enam parandada saaks. Vaat siis mees ärkab suure vapustusega oma õndsast teadmatusest! Kui naine ütleb, et ta tahab lahutust, tuleb see pea kõigile meestele täieliku üllatusena :D
Jep! Been there! 
Ja olen juba ammugi seda arvanud ja mehi selle õnnetu mugava pimeduse osas haletsenud...
Kuigi mõistagi on see valik: laiskuse ja mugavuse võidukäik... :)
..........




Suure üllatusega taipab mõnigi mees mees, et ta on seni asja näinud selle külje pealt, et tema naise tujusid on mõnikord raske välja kannatada, kuid seda asja võiks vaadata ka selle külje pealt, et tema ise on naise poolt  hinnatud - väljakannatamatuks, tusatuju tekitajaks, kui soovite :)




Õnneks mul siin midagi väljakannatamatut pole, kaugel sellest... :)
Ka on mul jäänud kogemata see, kuidas mees närvitsema hakkab ja ennast veel vastuvõetamatumaks (ääähhh? mis sõna???) teeb.
Aga mäletan, et üllatasin oma Meest küll, ja üllatusin omakorda tema üllatuse peale... :)

Suht triviaalne Daily Maili artikkel muidu, aga kel huvi, eks lugege :)








Pildid: weheartit.com




5 kommentaari:

Emmeliina ütles ...

nelja täiskasvanud poja emana ma ainult ohkan ja tänan jumalat, et pooled neist tütred pole. Siis oleks nii, et poegade elukaaslased on tupsununnud, ainult pojad ...ja tütred on suurepärased, ainult et nende mehed...
Aga see on minu poolt pakutud lihtsustatud elamise kava. Päris elu on midagi muud.

neiud ärevil ütles ...

Emmeliina pole see nii troostitu midagi. Mul just 2 ja 2 ning saan võrdselt hakkama oma minide, väimeeste, poegade ja tütardega. Meil üks suur arulage ja kiiksuga pere kokku ning kõik on omad.:D

karikate emand ütles ...

Noo... see artikkel räägib sellest, et mehed jäävad abielukriisi saabumise osas teadmatusse.

Kes kriisi tekkimises süüdi on - kas mehed, naised või hoopis väänikutest pojad ja tütred -, see on juba hoopis teine teema, mida lingitud artikkel kogu oma üksluises pikkuses lahkama ei ulatu ega kipugi.

See, et 2/3 lahutustaotlusi annavad sisse naised ja mehed vaid 1/20, ei tähenda, et mehed oleks süüdi, vaid et naised on vähem rahul. Arvan, et paljude probleemide puhul pole keegi süüdi, igaüks elab nii hästi ja targasti kui oskab ja jaksab.

Eeps ütles ...

Njah. Ma lugesin seda artiklit ilmumise päeval ilmselt ja mõte liikus kohe sinu peale, kulla Emand :)

soodoma ja gomorra ütles ...

Mina võtsin sinu poolt kirjutatu lühidalt kokku, koos protsentide ja lõpulausega, et siis mees ärkab suure vapustusega, kui naine lõpuks teatab, et tahab lahutust, mil see tuleb pea kõikidele meestele üllatuseks. rääkides sellest oma mehele, et kas tead. mille peale mees teatas, et arusaadav, miks mehed enne naise "vihjetele" ei reageeri. rääkige teie ka ja vaadake, mis teiste mehed arvavad, miks nad siis kõikidele maiitud erinevatele moodustele varem tähelepanu pööra ega reageeri:)