reede, 1. juuli 2016

AURELIA LOUISE JONES "Telos. I raamat. Uue Lemuuria ilmutusi"

Mnjah, lisaks eelmises kahes postituses kirjeldatule siis väike kokkuvõte.

Ei midagi uut. Nõuanne inimestele, avastada enda jumalik loomus, hüljata vägivaldsed teod, hoida ja armastada emakest maad, olla vastutustundlik ja kaastundlik nii teos, sõnas, kui ka mõttes.

Kõik lemuurlaste tarkused ootavad seda, et saaksime piisavalt headeks, et neid saaks meie kätte usaldada. Sealjuures oleme suures eksituses ka vanema ajaloo osas ja lemuurlased kõkutavad omaette juba naerda, kujutledes meie üllatust, kui me teada saame, kuidas asjad tegelikult olid. Paistab, et on väga ohtlik meile öelda, kes need ajaloo suurkujud tegelikult olid ja mis tegelikult meie maal juhtus :S Rõhutatakse loomade tarkust, mida meie ei oska näha. Neil on seal maa all säilinud igasuguseid eelajaloolisi loomi, kuid meile neid näha tuua ei saa, sest loomad on harjunud armastusega ja meie kurjus kohutaks neid.

Nii tihked ja tahked kehad kui meie tavaliselt ei omagi kõrget teadvust - seetõttu on meie päikesesüsteemi äärealadele kogunenud tohutu hulk õhulaevu, millede reisijad on suure põnevusega vaatlemas ajaloolist kurioosumit, kus enam-vähem amööbist saab lühikese aja jooksul enam-vähem jumal.

Kogu universumi tarkus pidi meile teatavaks saama samal aastakümnel, mil raamat kirjutati - 2000 - 2010, või järgmisel - 2010 - 2020.

Lemuurlased on väga huvitatud sellest, et nende sõnumit kuuldaks, et see laialt leviks, et inimesed
- See on Adama. Jajah, pole väga originaalne.
Tema on Telose ülempreester või Nõukogu juht,
enam ei mäletagi. Võibolla on mõlemat.
Tema oli põhiline sell, keda Aurelia kanaldas. -
end kokku võtaks ja 'heaks hakkaks', et nad saaksid omi hüvesid meiega jagada. ("Parandage meelt ja laske ennast ristida, sest taevariik on ligi tulnud!" - umbes nii seisis ju Piiblis?)

Hea uudis on see, et see aeg saab kohe varsti läbi - yay! :)
Kõige rohkem neli aastat veel, eks!

Halb uudis on see, et nagu sadades sektides siiamaani - kui see Kristus või tulnukad või maailmalõpp ikkagi ei tule lubatud ajal, siis sellepärast, et me valmistasime pettumuse ja ei arenenud nii nagu loodeti - või maailmalõpu puhul vastupidi.
Nagu alati.
See on korduv lugu.

Ei olnud mitte midagi mõtlemapanevat või säravat, mis mõjuks paremini, loogilisemalt, isuäratavamalt kui budistlik tee valgustumisele.

Ei no hea tasub ikka olla, aga ... miks neid 'leemure' asjasse segada`? Ilmselt ameeriklaste jaoks, kellele budism ei istu mingil põhjusel :)



- See on Aurelia - raamatu autor ja rõõmurull :) -

Kommentaare ei ole: