reede, 22. juuli 2016

The Emerald Tablets of Thoth the Atlantean

Taust

Thoth oli muistse Atlantise mandri elanik, kel oli väga suur isu kõige mõistmise järele. Atlantise elanikud olid targad, kuid oli neid, keda tarkus tegi upsakaks ja võimuahneks. Seega otsustasid Maa valvurid Atlantise uputada. Thoth oli selle ajal peale juba Valgusolenditega Maa sisemusest ühenduses, ning need andsid talle korralduse lennata oma kosmoselaevaga Atlantisest praeguse Egiptuse aladele ja asuda sealset rahvast karjatama.

Nii Thoth tegigi. Aasta siis oli 52 000 e.Kr ja egiptlased olid nagu väiksed loomakesed, kellele Thoth preestriks ja õpetajaks hakkas. Thoth jäi nende preester-kuningaks kuni aastani 36 000. Kui ta otsustas 'edasi liikuda' (sest ta oli saavutanud surematuse), ehitas ta püramiidid. Sfinksi alla peitis ta oma kosmoselaeva, Giza püramiidi sisse ja alla aga kõik tarkused ja seal võib olla ka sissekäik maapõue tarkade olendite juurde, kes seal jumaliku valgusallika ümber mediteerivad. Oma saladustele määras ta valvurid - preestrid, kelle järglased Thothi jumalaks kuulutasid.

- - -

Algus

Ammusel ajal, kui Atlantis kujunes, ilmus sinna keegi valgustatud isik ja näitas neilegi teed valguse poole. Seega paistab, et kui kellelgi on arengupotentsiaal, tõmbab see õpetajaid ligi... Võibolla on see nagu lapsesaamistung, et täiesti mõistusevastane, aga enamik tahab seda muret ja tülinat oma ellu :)

Far in the past time when Atlantis first grew as a power,
appeared there one with the KEY of WISDOM,
showing the way of LIGHT to all. 
Showed he to all men the path of attainment,
way of the Light that flows among men.
Mastering darkness, leading the MAN-SOUL,
upward to heights that were One with the Light.



Thoth oli maailma seaduspärasuste läbi nägemise peale eriliselt maias.
Seda märkasid maapõues peituvad valvurid, ja tõid Thothi enda juurde, et ta vahiks sedasamust jumalikku allikat seal maapõues, kuni see valgus teda nii palju on valgustanud, kui hetkel võimalik.
Kogu tarkus on siiski käes alles siis, kui üksikisiku valgus ühineb kõiksuse/maailmakorra looja/jumalaga, kui isiksus hajub - nagu budismis.:
I, THOTH, have ever sought wisdom,
searching in darkness and searching in Light.

Long in my youth I traveled the pathway,
seeking ever new knowledge to gain.
Until after much striving, one of the THREE,
to me brought the LIGHT.

Brought HE to me the commands of the DWELLER,
called me from the darkness into the LIGHT.
Brought HE me, before the DWELLER,
deep in the Temple before the great FIRE.

There on the great throne, beheld I,
the DWELLER, clothed with the LIGHT
and flashing with fire.
Down I knelt before that great wisdom,
feeling the LIGHT flowing through me in waves.

Heard I then the voice of the DWELLER:
"O darkness, come into the Light.

Ee... see oli ka neljas või viies tahvel.

Ma kirtsutasin algul kannatamatusest nina, et see on kõik tore lugeda, aga paluks hüppelise arengu protseduuri tutvustust ikkagi :D - lubati ju konkreetseid õpetusi!
Ma vaatan, et kõik tänapäevased ilmutused räägivad heast vanast ja/või heast uuest ilmast, kui imepärased valgustatud inimesed seal elasid/elama hakkavad, ja lubavad meidki selle valguseni juhtida, aga kui tekst läbi lugeda, siis  kogu see poeesia jääbki kümne käsu tasemele. Kurb lugu täitsa! :D
Pikad jahvatused, mille sisuks on: suunduge tarkuse ja headuse poole.
Kas me kõik ei tee seda niikuinii?

Aga kui need asjad on hoopis nii, nagu paljude esoteerikute tekstidest mulje jääb, et nad said valgustunuks, kuna valgustunud olendid leidsid, et nad väärivad seda ja tulid ja 'valgustasid nad ära', siis ongi kogu see tekst nagu ilma retseptideta, aga luksuslikult illustreeritud 'kokaraamat' näljase käes. Et näe, mida kõike on võimalik valmistada ja süüa!; kas sina siis ei tahaks oma kartuli ja nisukukli asemel seda süüa? Kõik.

Jaaaa, me ju tahme-tahme-tahme! A nuka davaika! :D

Sadade värsiridade kaupa tuli juttu, mille saab kokku võtta nii: kuulake, mis ma teile nüüd kohe-kohe rääkima hakkan!
See pani mu veel üheteistkümnenda tahvli juures oigama.
Samas ei saa salata, et piibellikel tekstidel on omalaadne 'hüpnootiline' võlu, et ... ketrab-ketrab eide ratas, kuni lapsuke jääb unele :D

Kogu selle uinamuina keskel ta siiski annab teada, et mattis püramiidide juurde 'võtmed' kogu oma tarkuse ja teadmiste juurde ning annab ka juhised, kuidas need üles leida. Juhised jättis ta templit valvama jäänud preestrite kätte, kes pidid endale alati järeltulijad tagama. Keegi unustas järglaste soetamise ära vist... :p




***

Üks tekstinäide veel - minu lemmik'nähtuse' vaikuse olulisusest :) :

"He who would follow the pathway of wisdom,
open must be he to the flower of life,
extending his consciousness out of the darkness,
flowing through time and space in the ALL.

Deep in the silence,
first ye must linger until at last ye
are free from desire,
free from the longing to speak in the silence.

Conquer by silence, the bondage of words.
Abstaining from eating until we have conquered
desire for food, that is bondage of soul.

Then lie ye down in the darkness.
Close ye your eyes from the rays of the Light.
Centre thy soul-force in the place of thine consciousness,
shaking it free from the bonds of the night.

Place in thy mind-place the image thou desireth.
Picture the place thou desireth to see.
Vibrate back and forth with thy power.
Loosen the soul from out of its night.
Fiercely must thou shake with all of thy power
until at last thy soul shall be free.

/.../


Seek ye and know ye, my KEY of Wisdom.
Thus, O man, ye shall surely be free."




Jumala olemasolust:

"In all space, there is only ONE wisdom.
Through seeming decided, it is ONE in the ONE.
All that exists comes forth from the LIGHT,
and the LIGHT comes forth from the ALL.

Everything created is based upon ORDER:
LAW rules the space where the INFINITE dwells.
Forth from equilibrium came the great cycles,
moving in harmony toward Infinity's end."


Palvetada soovitab Thoth nii:


"Mighty SPIRIT of LIGHT that shines through the
Cosmos, draw my flame closer in harmony to thee.
Lift up my fire from out of the darkness,
magnet of fire that is One with the ALL.
Lift up my soul, thou mighty and potent.
Child of the Light, turn not away.
Draw me in power to melt in thy furnace;
One with all things and all things
in One, fire of the life-strain and
One with the Brain."


Neljas tahvel.


Nojaa, kokkuvõttes siis manitseti olema mõistlik ja hea, uskuma valgusolenditele, kes maapõues särava tarkuse-valguse ümber meile mõeldes mediteerivad, ja keda me endale toeks võiksime kutsuda. Ka anti paar palvet ja pärast pikka 'eelmängu' ja reklaami, anti inimesele ka SÕNADE SÕNA, mille abil saame jõudu, et valguse poole liikuda. Ja see sõna on - trummipõrin -
ZIN-URU.
Ma juba tõesti mõtlesin, et ta on selle sõna salaja juba kusagile teksti sisse peitnud ja muudkui jahub eksitamiseks edasi (esoteerikult ju seda ootaks ja kui Thoth polnud esoteerik, siis tema tahvlid kaasaegses inimkeeles kirja pannud dr. Doreal oli seda kindlasti). Aga ütles ikka lõpuks välja :)
Huhh! :)
ZIN-URU, niisiis! Don't forget! :)

Ja pärast kõiki uinutavaid heietusi on viimane, viieteistkümnes tahvel järsku igasugust (väga veidrat) infot ja salasõnu tuubil täis, aga ka õpetusi astraalrändudeks Maa sisemusse ja Shambalasse. Eee, mitte eriti veenvad juhendid, aga noh! :) Ma siiski usun astraalrändude võimalikkusesse, aga raske on uskuda, et selleks tuleb salasõnu/paroole pobiseda.




Tegelikult ma olen mõelnud ka seda, et jube kahtlane, kui keset lapsekingades tsivilisatsioone kõrguvad ülivõimsad, astroloogiliste, matemaatiliste, metafüüsiliste ja mine veel tea mis tähiste järgi imetäpselt ja kvaliteetselt ehitatud püramiidid. Et kas inimesed elasid muldonnides ja järsku tuli mõte ehitada tuhandeid kordi võimsamad hooned kui kõik senised? Et miks nad endale pea-aegu sama võimsaid koolimaju ja templeid ei ehitanud, vahepealses suuruses hooned puuduvad? Kuda sealt potikildude vahelt järsku püramiidid kasvama hakkasid? Ma kaldun ka arvama, et neid abistasid sootuks muudmoodi rassid, kas nüüd just atlantlased või tulnukad või... ei oska öelda.

Muide, ka selliseid teooriaid liigub, et inimene on geneetiline eksperiment meie planeedil mitte elavate rasside poolt... Kui vaadata, kui tohutult meie oma rassid välimuse poolest erinevad, siis võiks küll arvata, et supsati maa erinevatesse kohtadesse veidi erineva geneetilise materjaliga tüüpe ja vaadati, kes, kus ja kuidas ellu jääb. Mul on tõsiseid raskusi uskumisega, et ühest kohast - Aafrikast siis - hargnes see kõik lahti. Teatud eri paigus on ikka nii ainuomased välised tunnused, et see geene mööda ajaloos tagasi minek, mis väidetavalt kõik rassid ühte kohta Aafrikas viib, ei veena mind.
Aga noh, ongi tore, et mõistatusi maailmas jagub! :)

Ja ma mõtlen, et vähemalt huvitav on see teooria, et inimene sai loodud, kui 'teiste dimensioonide' olenditel tekkis huvi teha selline eksperiment, kas (suhteliselt) kõrget = peent teadlikkust on võimalik siduda tahke = jämedakoelise kehaga. Ja siis tehti mitu kolooniat. Kes teab, millised need veel olid, kes ellu ei jäänud... ? Liiga pikad? Liiga kerged? Liiga suurte silmadega? :)
Tore ju fantaseerida! :)

Ja siis on küll mõistetav, miks mõned neist end halvasti tunnevad, kui näevad meid kui ussikesi mudas müttavat :D ja aidata tahavad - ise nad tegid sellised väiksed tuhnikud, kes surevad enne, kui maailma asjadest aru saama hakkavad... See oleks nagu laste aitamine, kuigi nad teavad meist palju vähem. Me ei halvusta lapsi selle pärast. Me anname endale aru, et meil on olnud palju rohkem aega teadmisi koguda. Ja me ise vastutame selle eest, kui palju meie lapsed oskavad ja teavad.


Üsna usutav mu meelest, et meie üheks takistuseks parema maailma loomisel on lühike eluiga. Kui sa ikka algusest peale tead, et pead end läbi 40 000 aasta kandma ja samade 'sägadega' leiba ja vooditki jagama, siis oled veidi läbimõtlevam, võtad nagu lootusrikkamalt need suuremad projektid ette ja suhtud veidi suurema vastutustundega sellesse, milline maailm sinust maha jääb.

Ja ... tegelikult ... ma ütleks, et täitsa ilusti oli kirjutatud.
Ma lähenesin sellele algul lihtsalt valesti, salaõpetusi otsides.
See on rohkem selline ... väike eepos või poeem ennemuistsetest aegadest. :)
Täitsa nunnu! :)


Kõik tsiteeritud tekstid on pärit aadressilt www.crystalinks,com.

Kommentaare ei ole: