kolmapäev, 6. juuli 2016

On fire

Nüüd, kus need Telose-raamatud läbi sain, hakkasin oma "pooleli" kausta kogunenud materjali läbi vaatama. Sellega seoses näen, et need Lemuuria-lood tegelikult tõesti aitavad hästi paljut mõista, millele tänapäevased interneti-esoteerikud viitavad. Selles mõttes head raamatud olid, nagu põhitekstid. Näib, et nii paljud inimesed suure laia interneti peal arvestavad oma juttusid kirjutades sellega, et kõik need Thothi smaragdtahvlid, Atlantise ja Lemuuria lood on inimestele juba tuttavad.

Noh, loen siin ja... tunnen kärsahaisu.
Nuhutan arvutit - pole nagu hullu.
Loen edasi, hais läheb tugevamaks.
Tõmban arvutilt toitekaabli tagant ära, keerutan seda igatepidi, nuhutan igat külge ja avaust... kuumavõitu ju on, aga...

Kutsun VT, nuusime toas ja rõdul ringi, kusagil rõdu ukse juures oli kõige hullemini tunda.
Kutsun Mehe. Mees ütleb, et arvutist see nüüd küll ei tule... tema meelest on see ikka kärssama läinud toidu lõhn.

- pilt internetist -
Ja mina vaatan jälle oma arvutit ja mõtlen: ei tea, kas ma olen sinna klahvide vahele nii palju toitu ajanud, et see nüüd niimoodi kärssab?
Mees naerab nii et kukub või pikali...

Läheme Mehega uuesti koos rõdule - ja näeme kolm akent eemalt ikkagi suitsu justkui tuleks nüüd...
Kostuvad sireenid, maja taha - ja pärast näeme, et ka ette - sõidavad tuletõrjeautod.

Hiljem saame teada, et naabrimehel jäi toit pannile ja ise läks kodust ära. Ukse jättis õnneks lahti, nii et midagi maha polnud vaja murda ja isegi vett ei tulnud voolikutest lasta.

Kunagi, mitte väga ammu, oli mul arvuti, mis mürises nagu traktor, pahises õhku välja ja tuline oli ka, nii et ei saanud paljaste põlvede peal hoidagi - sellepärast ma kohe arvutit kahtlustasin :P
Vana hirm ei roosteta! :P

Kommentaare ei ole: