neljapäev, 27. mai 2010

Niisama

Rahulikud päevad, kuigi mul õnnestus mõned päevad tagasi oma mõlemad läpakad kärssama ajada :P Aga kuna ma ei arvagi, et arvutid minu kobakäppades õilmitsema lööma peaksid, siis jäin absoluutselt tüüneks :)

Selgus, et väikese valge arvuti toitekaabel ei anna ühendust.
Ja vana on niikuinii juba ammu puudega - kohiseb ja mühiseb ja krigiseb.
Ta hakkas ennast ise klõpsti välja lülitama, veel enne kui ma end sisse logida jõudsin. Aga hommikuti on ta justkui leplikum ja töötab natuke aega...

Eile see-eest jukerdas internetiühendus.

Üleeile 'jukerdas' kassike. Muudkui ööksus. Lõpuks oksendas ta välja terve hunniku hallikaslillat massi ja siis ma sain aru, missasja ta seal uue liivakasti kallal nii meeletult kraapis: ta kraapis kastiseinas paiknevatest filtritest riidepusasid välja ja sõi need ära. Vaene totu!
Eks ma võtsin need filtrid siis välja.

Väikese Tüdrukuga jalutamas käies jõudsime me mingisugusesse 'odavpoodi', kust ma ostsin talle 'parfüümi' ja tillukese roosa mummu-klõpsudega suletava kotikese. Ostud maksid kokku 25 krooni ja Väike Tüdruk on nii õnnelik :D - kannab terve päeva neid ludinaid kaasas. Nii palju rõõmu odavast nodist, peame sinna ikka sagedamini jalutama.

Eile jäin keset päeva mataki magama hoolimata sellest, et Väike Tüdruk, kes soovis suhelda, mul otsas aeles, mind põtkis, vadistas ja naeru lõkerdas :D Unetus on möödas, uni tuleb aga sobimatutel aegadel. Homme on arst, siis magan jälle öösiti :)

3 kommentaari:

Sinitihane ütles ...

Ma ei ole kül mingi spetsialist, aga...
Oled sa läpaka kunagi lahti kruvinud ja jahutuse ventilaatorit ja muid jahutusavasid puhastanud?
Minu läppar hakkas ka üksvahe hullult vilistama ja jahutus muudkui ürras. Ja ükskord siis lülis enese kuumenemise tõttu lihtsalt välja.
Kui siis korra lahti võtsin ja vatitiku ning tolmuimejaga ettevaatlikult puhastasin, oli rahu majas.

karikate emand ütles ...

Tänan hüva nõuande eest!
Vägagi tõenäoliselt vajab mu arvuti tõesti puhastamist. Mõtlesin, et kui ta enam üldse mind ligi ei lase, siis viin ta 'arvuti-arsti' juurde, kes siis ka puhastab. Aga pöörasin pilli kummuli ja tõepoolest on mutrikesed (ristpea-kruvid?) ilusti silmaga näha - paistab tõepoolest, et seda puhastuskuuri on võimalik ka ise läbi viia :)

Ja just mitte-spetsialistide nõuanded ongi sageli parimad. Spetsialist ütleks lihtsalt, et puhasta ära. Ja kui sa siis niiske ajaxi-lapiga oma pillikese siseorganeid hõõrdes midagi kapitaalselt vussi keerad, siis lihtsalt imestavad, kuda sa nii loll olid, ega arvuti pole wc-pott, et kallad aga domestost sisse ja kõik läigib.

Vatitikud ja tolmu-ime on mul täitsa olemas, nii et läheb puhastamiseks :)))

Sinitihane ütles ...

Siis soovin edu!