esmaspäev, 10. mai 2010

Veel eilsest


Eilne päev läks kuidagi eriti kiirelt. Nagu ikka, pikutasin kaua voodis: pühapäevad on eriti muretud, kuna laupäeviti küpsetan ma tavaliselt pirukaid, mida jätkub ka pühapäevaseks hommikusöögiks.

(Esimesel pildil ongi Väikese Tüdruku hommikusöök: kaks viineripirukat, mõni tilluke magus kaneelirull, mida ta nii väga armastab ja vahukommikott ka :))

Siis muidugi dushsh (arvuti ei lase täna sh-tähte teha...) supitegu ja majapidamistööd, natuke õppimist, kuna Väike Tüdruk on täna neljandat päeva koolist puudumas. Õnneks on internetipäevikus peale koduste ülesannete kirjas ka see, millega tunnis tegeldi, nii et teistest maha ei tohiks me jääda.



Teisel pildil on Väike Tüdruk, kes sai omale märtsis prillid. Pole ime, kui issi silmad on -9 ja emmel enne laserlihvi olid -7 ja -5.

(Prilliostuga vedas meil hirmsasti, sest sattusime prillipoodi sellise kampaania ajal, mil raamide hinnast tuli maksta vaid oma vanuse võrra protsente. Niisiis pidime meie maksma vaid 8% ja saime üle 2000 raha maksvad prilliraamid kätte 200 rahaga. Win!) :)

Siis mängisime Monopoli. Kuna meie Väikese Tüdrukuga saime lõpuks monopolid, siis Mees lendas peagi mängust välja. Ja meie muudkui lasime mängulaual ringiratast ja kasvatasime tengelpunga, kuna monopolid olid meil suht võrdsed ja õnn samuti. Mis nii viga :)

Lõpuks pidime mängu pooleli jätma, sest oli aeg minna vanni, õhtusöögile ja unejutule.

Kui käisin endale köögist õuna toomas, nägin, et Mees vaatab elutoas mingit naistekat (hehehee). Selgus, et tegemist oli üsna kuulsa, mõned aastad vana filmiga "Saatan kannab Pradat". Vaatasin siis ka. Mulle väga meeldib Meryl Streep, ja Anne Hathaway on hämmastava näolapikesega ja väga-väga armas. Siis veel see prillidega mees, kunstiline toimetaja vms, Nigel, oli hästi veetlev... Aga - kui ilusaid näolappe poleks olnud, poleks lõpuni vaadata viitsinud. Huvitav, et keegi viitsib teha filmi, mis ei ütle suurt midagi. Kuid juba Meryl Streepi pärast tasus kindlasti vaadata - mida vanemaks ta saab, seda ilusamaks ja huvitavamaks ta muutub.

Pärast filmi püüdsin magama jääda, kuid uni ei tahtnud tulla... /sleep will not come because sleep does not will it - uni ei tule, sest ta ei taha (ühest laulust)/ ja kui lõpuks magama jäin, siis ärkasin pool neli uuesti üles. Ju siis oli minu jaoks liigagi tegus ja/või emotsiooniderikas päev.

2 kommentaari:

helle ütles ...

Suur tüdruk juba, aga emale muidugi veel Väike.
Prillid on ilusa. Tänapäeval ei pea neid häbenema, sest ei muuda kedagi Prillipapaks(-või mammaks).
Olge terved!

Skarabeus ütles ...

"Sotsiaalne sugulus" ka leitud.Kannan prille -9,et oleks prillil viisakam väljanägemine,miinus ise palju suurem! Kooliteed alustades oli minulgi -7 ja -2.
Kunagi,Esimese Elu ajal,mõtlesin,et meie peres on kaks sõimusõna esindatud---prillipapa,punapea...ja puudub täpp i-l,et oleks ka paksmagu.