esmaspäev, 28. november 2011

Inimesed mujal

Lehel FuckMyLife kirjeldavad inimesed (peamiselt ameeriklased) oma valusaid ja tobedaid päevasündmusi.
Ma ei kujuta ette selliseid inimesi, aga ilmselt on nad olemas...

15. november

whoopsboutthecap:
Täna nimetas ema mind hulluks ja ütles, et tahaks mu vaimuhaiglasse panna. Enne seda tagus ta mind kingaga. Miks? Kuna ma unustasin hambapastatuubile korgi peale panna.

SetoAyumi:
Tegin parasjagu süüa, kui sisse astus mu naaber. Ta küsis mult juustu. Andsin talle suure viilaka ja vabandasin, et mul on ainult cheddarit. Ta sai vihaseks, keeldus juustuviilust ja marssis mu külmkappi revideerima. Kui ta nägi, et mul polegi seal juustuvalikut, hakkas ta minu peale karjuma.


16. november

halloweed:
Today, I was having sex with my boyfriend when he suddenly pulls out and says, "Pull my penis." So I pulled his penis and he farted. Then he started doing it again.

Ledon:
Ma palusin kenasti oma hullumeelselt käituval kaasüürnikul välja kolida. Vastuseks toppis ta kõik korteri äravoolutorud hakkliha täis.


17. november

pissed:
Täna tunnistas mu ema üles, et tegelikult mind siiski võeti kaks aastat tagasi vastu medkooli, kuhu pääsemisest olin unistanud; ta oli lihtsalt vastuvõtuteatise ära visanud, kuna ta ei tahtnud, et ma ära koliksin.


18. november

anothernametaken:
Olin tööl McDonald’si drive-through luugis ning ulatasin vanale mehele tema vaniljejäätisekokteili. Tema tõmbas sellel kaane pealt, röögatas „Tuld!“ ja viskas selle luugist tagasi sisse. Seejärel sõitis ta kiiresti minema. Mina aga olin kaetud vaniljejäätisega.

Anonymous:
Mu praeguseks hetkeks eks-peika kutsus mind külla, et pidada maha üks oluline kõnelus. Kõneluse sisuks oli tema soov, et me seksiksime nüüdsest millal iganes ta selleks vajadust tunneb; ja veel – ta nõudis, et hakkaksin kasutama rasestumisvastaseid pille, kuna see, et tema peab kondoomi kasutama on „seksistlik ja alandav“.


19. november

arthur:
Täna helistas mu ülemus ja küsis, miks ma tööl pole. Olin parasjagu personaliruumis. Uksest sisse tulles olin teda teretanud.

Anonymous:
Täna langes maha selle aasta esimene lumi. Mu abikaasa tähistas seda nii, et külvas mu üle lumepallirahega sel ajal, kui mina wc-potil istusin.

John:
Täna pidasin maha pika ja komplitseeritud kõneluse oma tüdrukuga. Tuleb välja, et kuna tema pole usklik, ei pea ta kellelegi jõulukinke tegema – sellegipoolest eeldab ta, et temale kingitusi tehakse. Lõpuks ta teataski, mida minult kingiks tahab.


22. november

lostwife:
Ma kaotasin töö selle tõttu, et võtsin ülemustega kooskõlastamata puhkust.
Tegelikult oli asi nii, et ma just abiellusin ning taotlesin abiellumise ja mesinädalate ajaks puhkust juba mitu kuud tagasi, ning see luba mulle tookord anti. Nad unustasid selle ära ja vihastusid, et ma seda neile meelde ei tuletanud. Tegelikult tuletasin küll – just päev enne lahkumist.

laststand11:
Mu ema teatas mulle sellesama lausega, milles ta mulle häid tänupühi soovis, et nad olid mu auto maha müünud.


23. november

cheated:
Saabusin tagasi nädalalõpureisilt ja sattusin oma tüdruksõbrale peale, kui ta mind teise mehega pettis. Ta puhkes nutma ja hakkas vabandama. Tema sõnad olid: „Anna andeks! Ma arvasin, et sa tuled tagasi alles homme.“


24. november

JWhite:
Täna leidis mu purjus isa, et suurepärane võimalus õu mahalangenud lehtedest puhtaks saada on valada nende peale bensiini ja süüdata kogu meie eesaed põlema.

Justforlolz:
Täna olin tööl kohalikus supermarketis. Klient viskas mind kalkuniga, kuna „meil peaks suuremaid olema“.


25. november

crimsoncon:
Mu koer peaaegu suri, kuna ema söötis talle šokolaadi. Kui ta sai teada, et koread ei tohi šokolaadi süüa, pani ta mu pikema jututa koduaresti, kuna ma polnud seda talle rääkinud.


26. november

Anonymous:
Täna ootasin ülikooli juures, et ema mu auto peale võtaks ja oodates võtsin välja oma telefoni ning teesklesin, et räägin kellegagi. Poleks arvanud, et inimestel on siingi kombeks näpuga näidata ja naeda hirnuda, kuid tuleb välja, et seda nad just teevad, kui su ema ligi sõites hüüab: „Lõpeta see teesklemine, et räägid kellegagi telefonis.“

meeeeeee:
Täna sattusin peale, kui mu peika kassi liivakasti pissis. Mõistagi olen mina see, kelle ülesandeks on kassi liivakasti koristada.



Pildike izismile.com'ist. Ullud inimesed :)

2 kommentaari:

uurija ütles ...

Millegipärast tuletas see mulle meelde seda ekraani, mis viimasel ajal Tallinna linnaliinibussidesse ilmunud on ja mis kõigepealt käsutab: "Naerata!" ja siis hakkab näitama, kuidas inimesed igalt poolt alla kukuvad ja ilmselt kõvasti haiget saavad. Ma ise ka ei tea täpselt, kus siin seos on, aga ilmselt pole empaatia enam sugugi moes.

karikate emand ütles ...

Uhhh, karm!
Selliseid asju küll ei tohiks avalikul ekraanil näidata.
Naljakad loomavideod mulle meeldivad -neid võiks bussiski näidata :) - aga inimeste haigetsaamist ja alandust on halb vaadata.