neljapäev, 9. september 2010

Koolihoolik


Täna saatsin Väikese Tüdruku ikka kooli, kuigi ta on üsna nohune veel ja eile pärastlõunal oli ka pisike palavik. Aga kaua ma teda siin kodus õpetan?... Selline nohuke võib ju kaks nädalat kesta.

Siiski läksin kell üks nohurohu ja kraadiklaasiga koolimajja, et Väike Tüdruk üle vaadata - on ta basseinikõlbulik või mitte?
Tundus et pole ja kui Väike Tüdruk tagasi üles oma seljakoti järele läks, siis ütles õpetaja, et see on väga õige otsus :), et Väike Tüdruk oleks võinud alles esmaspäeval kooli tulla.
Ja mina muretsen kogu aeg, et meid simulantideks peetakse!

Niisiis tulime rõõmsasti koju tagasi, päike paistis, hundid ulusid, oi, see tähendab - linnud laulsid. Vist. :)

Väike Tüdruk rääkis asjalikult, kuidas nad viimastes tundides tegelesid värviliste paberitega, ja et tema saab vist viie, sest õpetaja tõi teda teistele eeskujuks ja kutsus ühe poisi lausa vaatama, et äkki oskab poiss nähtut oma töös ära kasutada. Poiss oli kohale läinud ja Väike Tüdruk kuulis tema sosinat: "*Väikesel Tüdrukul* oli NII ilus!"
Üks teine poiss aga oli talle öelnud, et Väike Tüdruk meeldib talle nende klassi tüdrukutest kõige rohkem...
Ja üldse olnud täna koolis lõbus ja 'palju sõpru'.

Nüüd nägi ta ka oma inglise keele õpetaja ära. Olnud väga armas ja meeldiv noor naine (26 aastane, pakkus Väike Tüdruk), kes ei oska tunnis sugugi korda hoida: lapsed kisasid kogu aeg ja loopisid paberlennukeid.

Aga koju tuli ta meelsasti, sest issi ostis eile talle uue pärlitekomplekti ja ta tahtis kohe meisterdama hakata. Esimene valmis saanud kaelakee on juuresoleval pildil :)

Ma arvan ka, et nohuga on jube kole basseini minna. Nii et süümekaid vist pole. Kuigi pahasti ju, et ta kahes esimeses ujumistunnis olla pole saanud... Kuid vahva, et ta jälle koolis käib ja et tal nii palju toredat rääkida on :)

2 kommentaari:

helle ütles ...

Väike tüdruk on väga naiselik. Armas. Ma olen näinud selliseid kraaklejaid, kes teevad poistele ka silmad ette.
Aga Sa oled ka väga tubli ema.

karikate emand ütles ...

Tjah, mul on ka hea meel, et ta pole päris kratiplika :)... Ta mõtleb ka küll, kuidas ta vampiire küttima läheb ja piraadiks hakkab, aga tegelikkuses on ta ikka kena/hea tüdruk.
Aga mina - noh, eks ma püüan nagu oskan ja suudan, nagu kõik emmed :)