kolmapäev, 1. september 2010

Jälle kooli

Eile olin kuidagi õnnetu olemisega - kuidagi kurb oli, et minu tilluke tibu peab jälle 'massidega segunema'... Hirm oli tema pärast.

Kuid tegelikult on lapsed alati targemad ja tublimad kui emmed arvavad ja täna oli ta nagu Väike Päike, mitte väike tüdruk :) Suure õhina ja lustiga said 'peenikesed' sukapüksid ja uued kingad jalga topitud ja kooli poole kablutatud... Kuna aktus pidi toimuma õues ja korraga 2. - 11. klassidele, siis läksin temaga kaasa, et aidata tal 'omad joped' üles otsida. Ilm oli õnneks suurepärane, tuttavad lapsed leidsime üles ja mina lasin jalga.

Mul olid plaanis suured lammutus- ja koristustööd Väikese Tüdruku toas. Enne koristama hakkamist tegin tema toast pilte, et kui ta kunagi psühhiaatrile kurdab, kuidas ema tema 'unelmad' julmalt purustas, siis ma saan, noh, neile näidata! :D Et tegemist oli kiiret lahendamist nõudva kriisiolukorraga.

Põhiliselt purustasin mitmekorruselise papist elumaja pisikestele karvaloomadele, mis asus Väikese Tüdruku voodis ja üha laienes. Seejärel purustasin tema maa-õhk-vesi-sõiduki, millega ta vampiire küttima pidi sõitma. Juba kaks kuud polnud ma tema tuba koristanud, sest see polnud lihtsalt võimalik - igal pool oli üleloomulikult palju asju-ehitisi jms. Sain kuus prügikotitäit sodi.

Muidugi - kui Väike Tüdruk koju jõudis ja minu ponnistused avastas, siis ta nuttis - täpselt seni, kuni viimane prügikott tema toast välja sai. Küllap ta saab aru, et teisiti polnud enam võimalik.

Lõunasöögi ajal ta juba sädistas ja lobises, et tema pole üldse ainuke, kes kõhu punni ajab, kui endale vaprust sisendada soovib - kui M-M pidi püsti tõusma ja oma nime ütlema, siis ajas tema ka kõhu punni; et nende klassist on ära läinud kolm last - üks Väikese Tüdruku hea sõbranna läks Soome ja kaksikud poisid tont teab kuhu; et nende klassis on kaks uut last: hästi tõmmu poiss ja hästi kahvatu tüdruk, mõlemal nii keerulised nimed, et meelde ei jäänud; ja mispärast tal on eriti kahju, et HL ära läks - HL kaitses teda alati, kui keegi Väikest Tüdrukut müksas või heidutas; ja et R ei jäänudki seekord aktusele hiljaks, jne jne jne :)

Nii et... tuju hea, kõik hea! :)

Aga tordi jõudsime me eile peaaegu kinni pista juba :D

Ja kuna Väike Tüdruk enda pilte ei taha panna enam blogisse, siis pildistasime 1. septembri puhul emmet ka :P

2 kommentaari:

Ingrid ütles ...

Jaksu teile kõigile uueks kooliaastaks:)

karikate emand ütles ...

Oi, meie täname! :)