kolmapäev, 7. märts 2018

Kuiva naha eksperiment

Üks õnnestunud katse ka vahelduseks! :D
Muidu ma ikka hakkan midagi proovima ja olen alguses jube õhinas, aga lõpuks selgub, et tulemust kas pole või on see mingis mõttes lausa katastroof ... nagu see kookosõliga meigi mahavõtmine: teen kõik nagu juutuuberid ette näitavad: õli vatipadjale, hoian silmadel, siis hõõrun. Meik tuleb enam-vähem maha küll, aga silmamunad saavad selle nühkimise käigus nii õliseks, et pean seepi kasutama. Lähen tuppa, püüan midagi teha - ei saa, silmad on õlised. Lähen tagasi vannituppa, pesen veelkord seebiga. Tagasi tuppa, püüan lugeda, aga kogu aeg hõõrun silmi. Kolmandat korda seebiga pesema. Ja siis ma mõtlen, et kui oleksin kohe lihtsalt kolm korda järjest seebiga pesnud, oleks ka meik maas ja õli sinna ette on täiesti mõttetu hõõruda.

Mitu korda olen uuesti alustanud selle asja katsetamist ja alles eile või üleeile nägin ühe Insta videokompilatsiooni sees lõiku sellest "nipist"... jälle mõtlesin ja imestasin ...

Aga. Umbes pool aastat tagasi kurtsin siin blogis, et mul on kuiv nahk ja et ma käisin apteegis vaatamas, kui kallid need kuivale nahale mõeldud dušiõlid siis on ka, ja selgus, et kõige odavamad on 4-5 korda tavalisest dušigeelist kallimad. Mäh.

Ning kommentaariumis KK ütles, et kas üldse peab end alati üle kogu keha dušigeelise nuustikuga hõõruma, ehk pole see sugugi vajalik. Mul oli see mõte endal ka kunagi tulnud, aga see tundus liiga tavatu, et proovida :D

Aga umbes samast päevast alates ma hakkasin end niimoodi pesema, et kere, käsivarte ja jalgade (v.a jalalabade, muidugi) pesemiseks mitte mingisugust pesuvahendit ei kasutanud.

Ihupiima ikka kasutan pärast dušši.

Ja sellest päevast peale pole mu keha enam kipitanud!

Muidu mul oli üks ihupiimatuub lausa voodi kõrval, sest - kuigi olin riides - pidin mõned korrad päevas mingisugust kipitavat piirkonda kehal üle kreemitama.

Pole hakanud midagi sellist juhtuma, et lähen duši alla ja seal hõõrun mustuserulle maha. Ma olin selles osas üsna kahtlev, mõtlesin, et niikuinii pean neid rulle krudistama ... aga ei!

Äkki on kellelegi abiks! :)

5 kommentaari:

Lendav ütles ...

Kinnitan tähelepanekut. Kui iga päev duši all käia ja ennast rasva eemaldava vahendiga pesta, ongi nahk jube kuiv. Ma ka pesen seebiga või geeliga ainult osa kehast (kaenlaaused jms), aga kõhtu, selga, käsivarsi ja jalgu hõõrun ainult märja harjaga. Saunas kasutan Russkoje Polje tõrva-sauna-vedelseepi, see ka ei pane keha kuivusest kihelema.

Kai Klaarika ütles ...

Vot siis! :) ma ka tänapäevani ei pese end eriti!
Silmi ka ei värvi. Igal hommikul välja astudes puhub tuul silma ja silm sellepeaele jookseb korralikult vett. Siis tõmban selle vee näo pealt kindaseljaga ära. Ilmselgelt silmavärv pole hea idee.
Selline mühkam :)

karikate emand ütles ...

Ilmselt sa pole ilma meigita nii kole kui mina :D
Ma pigem muudkui aga tupsutan salvrätiservaga...

Kai Klaarika ütles ...

Mõtlesin, et teistel naistel on teistsugused silmad! Tahaksin natuke silmi värvida, aga tundub, et ma ei saa hakkama. Ja superfrugal pole see ka :)

karikate emand ütles ...

Ei ole jah frugal ... Samas mõni lõbu/hobi võib inimesel ju olla :)
Raskeks läheb, kui oled väga lahtiste käte ja peaga, nii et iga toa iga seina peale tuleb viis hobi :D Ja mida siis teha? Ei saa ju frugal-olemise ülla idee nimel oma andeid raisku lasta!
Jumal tänatud, et ma ise selline soss-sepp olen ja ainult kontoritarvete osas hull olen... Kui vaatan Instagramis kellegi kauneid päevikuid või avan mõne oma vana unustatud päevikupildikollektsioonikausta, hakkan lausa raskesti hingama :D - ja ise lootsin, et pääsen fetišitest selles elus :D

Muide, ma tean üht tüdrukut ... no naist küll juba, kellel näivad täiesti tavalised silmad olevat, aga kui ta end meigib, selgub, et ta silmad asetsevad kuidagi sügaval või on 'silmakoopaluu' liiga lähedal või ma ka ei tea, aga igatahes kui veidigi vihma sadas, palav või udune oli, siis tal oli kulmualune kohe ripsmevärvi ja laineritriipu täis. Ta lihtsalt loobus mingil hetkel :)