reede, 20. juuni 2014

Mida näeb šamaan hullumajas - vol 2

Algus SIIN.

Vaimolendid, kes psühhiaatriahaigla patsientide enesetunde nii halvaks tegid, püüdsid tegelikult nendega kontakti luua, et oma sõnum meie maailma tuua. Inimesed, kelle nad olid meediumiks välja valinud, ei saanud aga mingeid õpetusi, kuidas muutuda sillaks kahe maailma vahel, ning olevuste katsed kontakti luua jooksid tühja. Selle tulemusena jäi energeetiline häiritus kestma ja tervendaja sündi ei toimunud, see nurjus.

"Lääne kultuur on püsivalt tervendajate sündi ignoreerinud," teatab dr. Somé. "Selle tulemusena püüavad teise maailma vaimolendid mõjutada nii paljusid inimesi kui vähegi võimalik, lootes lõpuks ikka kellegi tähelepanu haarata. Nad peavad kõvemini pingutama." Hingi tõmbab nende inimeste poole, kelle meeled on ergumad. "Tundlikkus näib neile kutsena," märgib ta.

Need, kelles kujunevad välja niinimetatud vaimsed häired, on tundlikud inimesed, keda Lääne kultuur peab liigtundlikeks (närvihaigeteks / neurootikuteks). Põlisrahvad seda niimoodi ei näe ja selle tulemusel ei pea ka need inimesed end haiglaselt tundlikeks. Lääne "kultuurikihi külluslike väljundite raskus surub nad lihtsalt maadligi," tähendab dr. Somé. Meeletu kiirus, meelte ülekoormamine tohutu stiimulitehulgaga, ja Läänt iseloomustav agressiivne energia on tundlike inimeste jaoks ülekoormav.*

/* Lõigu rõhutamine ja laiendus sulgudes on minupoolne: olgu muu jutuga kuidas on, aga sellega olen küll üsna nõus! Arvan siiski, et mõned vaimsed häired on ikkagi täielikult geenidest, aju füsioloogiast ja -ainevahetusest tingitud haigused. Siiski siiski - mõneti on haige meie maailm, mitte haigeks peetavad inimesed. On asju, millega kohanemist ei tuleks nõuda. Eriti pean silmas seda, kui kirju ja kiire on maailm.

...............Aga siinkohal meenutan jälle ütlust:
Kes on minust aeglasem, on idioot -
kes on minust kiirem, on maniakk! :D
Jah, nii me tunneme... Iga inimene on oma maailmas asjade mõõdupuuks./



Skisofreenia ja võõras energia

Skisofreenia puhul tabab inimest "kujutluste ja informatsiooni voog, mida ta ise kontrollida ei saa," märgib dr. Somé. "Kui selline voog tabab inimest ettevalmistamatult, ja eriti veel juhul kui need kujundid on hirmutavad ja vastuolulised, hakkab inimene märatsema."

Sellises olukorras tuleb esimese asjana eraldada inimese enda energia väljapoolt sisenenud energiatest, kasutades šamanistlikke praktikaid (mida nimetatakse "pühkimiseks"), et viimased inimese aurast välja toimetada. Kui tema energiaväli on puhastatud, ei korja inimene enam välist infovoogu üles ning tal pole enam põhjust olla hirmunud ja ärevil, selgitab dr. Somé.

Seejärel on võimalik aidata inimesel sobituda kontakti luua püüdva hingega, kes teisest ilmast pärit energia abil püüab 'sünnitada' ravitsejat. Selle ettevõtmise blokeerimine loobki probleeme. "Tervendaja energia on kõrge pingega. Kui seda blokeerida, siis see põletab inimese läbi. See on nagu lühiühendus. Juhtmed kärssavad. See ongi põhjus, miks see nii hirmutavalt võib mõjuda ja ma mõistan, miks teie kultuur üritab need inimesed ühiskonnast eraldada. Teil siin nad karjuvad ja kisendavad ning neile tõmmatakse hullusärk selga. See on kurb pilt." Veelkord, šamanistliku lähenemise puhul viiakse energiad omavahel tasakaalu, blokeerumist ei toimu, "juhtmed" ei kärssa ja inimesest võib saada tervendaja, kelleks ta on määratud.

Siinkohal on oluline märkida, et sugugi mitte kõik vaimolendid, kes inimese energiavälja sisenevad, ei tee seda ravitseja loomise eesmärgil. On ka negatiivseid energiaid, mille kohalolek auras pole hea. Neil puhkudel on šamaanidel tavaks need energiad inimese aurast eemaldada, mitte aidata inimesel nende energiatega joonduda / sobituda.



Usun, et tänaseks jälle aitab... :)

allikas: LINK (Earth / We Are One).

Ohhoo, kuulge - see on orkaaniblogi TUHANDES postitus!!! :)

2 kommentaari:

Skarabeus ütles ...

Kuigi ma olen oma kümme aastat selles esoteerilises hulluses elanud ja ma pean sellest kõigest siiani väga lugu,meeldib mulle lõpuks siiski öelda,et haigus on haigus!
Esimene imelik,kellega kokku puutusin,oli Cooperi "Hirvekütis" Hetty.Siis tulid juba "vihmamehed" ja igasugu skisod klaverivirtuoosid Dostojevskini välja.Nad on huvitavad,aga nad on siiski haiged.Aga kui mul väga igav on, siis ma mõtlen teist moodi. Erinevus rikastab.:D

karikate emand ütles ...

:D -
jälle väga mõnus ja eluterve lähenemine.

Arvan ka, et ideede ja teooriatega mängida on tore. Selleks ei pea isegi esoteerik olema, et õhku paisata pööraseid teooriaid, mille paikapidavust välja selgitada pole (veel?) võimalik. Loen raamatut Stewen Hawkingist ja tema vapustas kalleid kaasfüüsikuid iga paari aasta järel mõne pöörase teooriaga. Võiks ju arvata, et me ei saa nagunii teada, mis juhtus enne Suurt Pauku või mis toimub Mustas Augus, aga jumal küll - need teooriad on ju niiiiii põnevad, miks mitte neid luua ja uurida, mõtetega mängida :)