pühapäev, 12. detsember 2010

Säh sulle kooki moosiga...


Kunagi praadisin igal pühapäevahommikul pannkooke. Siis aga hakkasin laupäeviti pirukaid küpsetama ja pannkoogiteod jäid unarusse, sest tavaliselt oli pühapäeva hommikuks mõni pirukas veel järel ja tegelikult ei tahtnudki enam kooki, kui olid terve eelmise päeva pirukaid või pitsat puginud...





Aga eile polnud Meest üldse koduski, ja kuna tema see suurim pirukafänn on, siis võtsin ühe laupäeva vabaks ja otsustasin hoopis pühapäeval pannkooke teha - seda enam, et ka Väike Tüdruk hakkas imestama, miks me enam kunagi pannkooke ei söö.

Täna tõusin ilusti-kenasti kella peale, et Väikesele Tüdrukule kella üheksaks pannkooke küpsetada - aga tema on mul praegu tõbine, nii et ta ei tundnud maiku ega midagi :(
Nii kurb!
Eks teeme uuesti, kui tervis parem.


Väike Tüdruk tahabki haige olla - ilmselt ta on koolist väsinud.
Kolmapäeval jätsin ta koju ainult selle pärast, et ta raporteeris kehva enesetunnet, mis paistis ka näost. Näeljapäevaks oli tal ka köha ja väike palavik ja eile oli palavikku juba üle 38 kraadi.
Ise ta on hirmus rõõmus selle üle ja venitab sokkide jalgapanekuga niipalju kui saab.

Eile ma ütlesin talle, et kui ma sind veel oma toast väljas näen ilma sokkide ja kampsunita, siis hakkan kohe kurjustama.
Väike Tüdruk mõtles natuke ja küsis huvitatult: "Kuidas sa kurjustad?"
:D
Ta on tõesti selline hea laps, kellega ei tule pahandada, nii et tuleb välja, et ta ei teagi, kuidas see välja näeks :D



Aga mina ei tea jälle, kuidas talitada?...
Kas hellitada teda ja püüda teda võimalikult palju lõbustada - nagu armast väikest haigekest ikka... või hoopis jätta ta igavlema, et ta haigeolemisest ära tüdineks ja puhtast igavusest terveks saaks.

4 kommentaari:

KR ütles ...

Mina olen hellitamise poolt. Kuigi, mis seal salata, vahel tundus ka mulle, et laps on rahvakunstnik näitlemaks KUI haige ta ikka on..:)
Aga, saavad suuremaks, ja siis ei saa juba nagunii iga väikese nohu pärast puududa (kes need tööd järgi teeb...) las siis olla see lapsepõlve rõõm. Vedeleda, vaadata päev otsa multikaid ja süüa midagi head.

karikate emand ütles ...

Jah, tänapäeval on haigeolemise juures see võrratu eelis (minu lapsepõlvega võrreldes), et telekast tuleb mitu multikakanalit ja ka DVD-riiul on multikatega plaate ja muidu kenasid filme täis... Ja kuna on detsember, siis on kodus muidugi kuhjaga mandariine ja piparkooke :)

Väikesel Tüdrukul on ikka 38,5 C palavikku, nii et me oleme ka hellitamise teed läinud... :) Monopoli mängisime päeval - isegi Issi tuli mängima - ja nüüd õhtul lubasin koos temaga vaadata pikka multikat "Välk". Millegipärast on talle väga oluline, et ka mina näeksin tema uued filmid ära... Üldiselt ma puiklen vastu, kuid kuidagi on kujunenud nii, et kui üks meist haige on, siis vaatame tema uued filmid ära :D

Anonüümne ütles ...

issand kui hea meel mul on, et ma su uuesti leidsin :) Palju jaksu blogimisel, sul on niii armsad kirjutised! Aitäh :)

karikate emand ütles ...

Oh, Kajakas, tere tulemast! :)
Kui armas, et minu taasleidmine Sulle niimoodi headmeelt teeb :), eks ma siin vaikselt pusin jälle, jah... :)