reede, 31. detsember 2010

Lumine

Mulle põhimõtteliselt meeldib, et paar viimast talve on olnud tohutult lumised ja suved soojad, kuigi ega ma eriti vapper külmatrotsija pole... lumi on siiski alati kaunis ja meeliülendav.
Mõnelpool näib seda ollust olevat küll ülemäära.



Minge ikka silda mööda, mitte juhmi julgusega üle 'hapra' järvejää, onju!


Käes on aasta viimane päev...

Keeruline aasta oli. Mina otsustasin koduseks jääda. Samas käisid Mehe raha-asjad alla ja nüüd pole just präänik. Kuid väidetavalt, kui külmkapis on toitu ja tuba on soe, siis olen maailma-mastaabis ikka heal järjel. Ja päriselt - patt oleks nuriseda, et ma ei tahtnudki sel aastal jõulukinke omale. Kõik vajalik on ju olemas ja laps saab oma piparkoogid-mandariinid ikka kätte.


Pealegi on mul olnud paar imelist aastat, varem. Leidsin märkmikust 2005. aasta 31. detsembril tehtud kirjutise, kus ütlen, et kui ma teaks, et nii head aastat ei tule enam kunagi, siis oleksin rahul, sest on olnud mega-õnnelik aasta, millist ei oskakski loota. Sama kehtis ka 2006. aasta kohta. 2007. oli ärevam - väikeõde pani rahatuna Eestist minema, ilma kindla sihita; vend läks pea aastaks ära, Hispaaniasse; meie kolisime; ema sõitis õele Kreekasse järele ja sattus seal ränka liiklusõnnetusse; siis kolis õde Tartusse ja lõpuks ka ema. Mina sain uue töö, kuid aasta lõpus hakkas tervis 'tudisema'. 2008. oli elav ja kiire aasta, kuid tervis tegi muret. 2009. oli päris ärev, kuid tegevusküllane... Aga - pere on rõõmus, Väike Tüdruk on terve, meie vahel on kõik ilusti ja midagi paremat pole tahtagi.

Kui otsustasin tööle enam mitte minna, siis hakkasin jälle blogima ja ka see on olnud tore :)
Ma poleks arvanud, et nii paljud vanad blogisõbrad mind nii ruttu jälle üles leiavad :)
Tahan teid teie kommentaaride eest tänada - mind ikka üllatab ja paneb lausa heldima, et kellelgi minu jutu peale midagi öelda on :) Ma ikka mõtlen, et nahistan siin vaikselt, uhkes üksinduses - ja imestan, et keegi lugeda viitsib. Ja veel kommenteerida! :)

Nii et aitäh teile soojuse eest, mida te mu ellu toonud olete! :)
Toredat aastalõppu ja rõõmuderohket uut aastat!!!

13 kommentaari:

Oudekki ütles ...

Palju head uuel aastal sulle :) Sinu blogi on aga lihtsalt.... armas :)

Anonüümne ütles ...

Jah Sa kirjutad hästi ilusti:) Oled süamilk ja habras, aga samas tugev!

karikate emand ütles ...

Oh jumal küll, nii kena kuulda :) Aitäh!

Anonüümne ütles ...

Minu meelest kirjutad ka hästi. Mõttega. Ja südamega. Lugesin Su eelmist blogi ja mul oli nii hea meel kui Su praeguse blogi avastasin. Tavaliselt ma küll ei kommenteeri, aga mul on iga Su postituse üle hea meel.

Ilusat aastavahetust!!!

K.

Anonüümne ütles ...

Soove ja unistusitäitvat õnnelikku uut aastat!

Emmeliina ütles ...

Head uut kirjaaastat!

luize ütles ...

Head uut!
Ühinen eelkõnelejatega ja ütlen, et sa kirjutad nii hästi ning hea on lugeda. Mul oli küll päris kahju, kui vahepeal lõpetasid. Et sa raamatutele nii palju tähelepanu pöörad ja nii huvitavalt neist veel kirjutada mõistad (koos tsitaatidega lausa ja pikalt), on väga kiiduväärt. Sa pole ses osas muidugi ainuke, aga ikkagi, mina nii palju küll ei viitsi. Kui aus olla, siis üldse. Ja siit saab siis häid lugemise-ideid.
Nii et jõudu ja jaksu. Pea ikka vastu meie rõõmuks :)

ritsik ütles ...

Rõõmu ja jõudu ja ikka pikki blogipostitusi :)

lishu ütles ...

hääd soovid uude aastasse! ja lugemissoovitus ka - "Märgid, mis juhivad armastuseni" Jan Kjaerstad (a ja e on seljad koos)

karikate emand ütles ...

Aiteh-aiteh, armas rahvas! :)

Anonüümne ütles ...

Mina avastasin Sinu blogi paar-kolm kuud tagasi kellegi teise blogi kaudu. Sellest ajast viskan vähemalt ülepäeviti pilgu peale. Pole teist nii intelligentset ja elutervet blogi lugenud. Sinu arutlusoskus, järjepidevus, tarkus ja selge meel on miski, mille poole mina alles püüdlen.

Edu ja head uut aastat!

Lugeja M.

karikate emand ütles ...

See kommentaar võtab naeru suule :)
ma ise pean ennast rohkem kohmerdiseks ja luuseriks või nii... :P

Anonüümne ütles ...

Ehee :) No ega mina Sinust muud peale siit blogist loetu ei tea. Võibolla on asi selles, et olen ise koguaeg enam-vähem sama sisuga blogi pidama tahtnud hakata, kuid pole kunagi välja vedanud, samas Sinul jookseb päris ladusalt.

M.