laupäev, 22. jaanuar 2011

What's that smell?

Kuna me elame praegu eriti kokkuhoidlikult, siis ei raatsi raha kulutada ka näiteks tualetivärskendaja ostmiseks. Ja kuna tualett siiski 'vajab värskendamist', oleme kasutusele võtnud mu seisma jäänud lõhnaõlid. Praegu surtsutame Givenchy tualettvett Extravaganza D'Amarige. Selle lõhn meeldib mulle õhus, aga mitte minu naha peal. Liiga hapu, kuidagi... Aga kui see lõhn koridoris levib, siis on see tore ja meeleolukas :) - vaesuse rõõmud! :D

Järgmisena läheb käiku Laura Biagiotti Emotion - sama mure, kuidagi krõbe mu jaoks.

Mulle meeldivad ikka totaalselt magusad ja rasked lõhnad nagu vanilje, valge ambra, sandlipuu, jasmiin, maasikas, shokolaad... - Thierry Mugler'i Alien ja Angel on pikka aega olnud mu suured lemmikud.

Lõhnu mul jagub, ja ma ei mõista, kuidas mõni inimene kuu ajaga pudeli tühjaks kulutab - ma nagu ikka ka kasutan, aga pole eluilmaski ühtegi pudelit tühjaks saanud, kuigi mõned on 7 aastat vanad. Ja mõni saab kuu aega ühe pudeliga hakkama... :0 ... seda juues või?



7 kommentaari:

Efka ütles ...

Jeerum, kuu ja pudel, seda ma polegi enne kuulnud. Ma tööl käies kasutan lõhna rohkem , rase olles ning beebiga üldse mitte. Alles nüüd jälle vaikselt kasutan. Ja minu lemmiklõhn on ka sul riiulis :)

Anonüümne ütles ...

Mul on täpselt üks lõhnaõlitotsik (Elizabeth Arden Green Tea) ja seda ma uuendan umbes iga kahe aasta järel, kui hakkab otsa saama. Aga eks ma unustan seda kasutada ka tegelt enamik ajast...

karikate emand ütles ...

Ma võiksin ka edaspidi rahulikult ainult oma kõige viimasena ostetud lõhna - Alieni juurde jääda, minu jaoks täiuslik lõhn. Aga kuna need pudelikesed on poes nii ilusad ja parfüümiostud nii meeleolukad, siis ma ei tea, kas ma saan lubada, et ma impulssostuna mõnda jälle koju ei too, kui raha juhtub olema... :D

Anonüümne ütles ...

Mulle ei meeldi need võõrad lõhnad eriti... Üks teine (meestelõhn) on veel, mis meeldib: Paco Rabanne'i Ultraviolet Man, kaalun tõsiselt endale selle ostmist, aga sealt saab huvi otsa.

Taustaks laulavad Genialistid (natuke teemast välja, aga siiski):
See suits sinu käes on liiga pikk,
su paremas põses on armas mõhn,
sul on sensuaalne hääl, aga jutt on imelik
sul on ilus keha, aga võõras lõhn :-)

karikate emand ütles ...

:)

Mis võõrastesse lõnadesse puutub, siis ma mäletan, et keskkooli ajal ma ikka seletasin, kui tore oleks, kui me higistamise asemel eritaksime iseloomulikke parfüüme... et siis tunned sobiva inimese lõhnast ära.

Mingil määral see ju niikuinii toimib, aga see on ikka pigem alateadvuse tasandil mõjuv värk, mitte päris nii, et hakkad kellelgi nuhutades kannul käima... või ei suuda samas ruumis olla.
Nojah, tore on, tegelikult, et need inimese 'omalõhnad' nii pealetükkivad pole, nagu ma tookord unistasin... Kui palju segadust ja pahandust sellest tuleks...!? :)

Anonüümne ütles ...

On ju tegelt teooriad, mis räägivad, et seksuaalne tõmme põhineb justnimel lõhnal (allikaid ma mõistagi ei tea, mul on pea prügikast). Ja nt ovuleerivad naised pidid eelistama tugevama (higi)lõhnaga mehi - noh nagu isasemad või nii. :-)

Mulle on "oma inimese" higilõhn küll päris sümpaatne, mõistagi teatud ulatuses siiski...

karikate emand ütles ...

Jah, olen kuulnud.
Mingi teooria järgi meeldib meile sellise inimese kehalõhn, kelle immuunsüsteemi tüüp erineb meie omast kõige rohkem. See on siis selleks, et järglased ei saaks kahelt vanemalt sarnaseid 'haiguskalduvusi'.

Oh, kui mees on puuvillast t-särki kodus 3-4 päeva kandnud ja ma teda kallistan, siis jään ka tema särgiõla pealt mõnuga 'head lõhna' nuhkima :D Nii et kindlasti miskit lõhna me eritame...