esmaspäev, 15. november 2010

Süsteem

Vohh, kus me mõtlesime nüüd süsteemi välja koos õpetajatega.

Et Väike Tüdruk enam märgade juustega ujumistundidest ära tulema ei peaks, tuleb kooli kekaõpetaja pärast ujumistundi Aura fuajeesse ja laseb mu riietusruumi, kus ma lapse pea kuivaks föönitan.

Nägin seal ka Väikese Tüdruku tilkuvate peadega klassiõdesid, kes kas üldse mitte või väga põgusalt fööni all käisid... Küsisin päris mitmelt, kas nad viiakse autoga koju? Ei, need lapsed läksid kas bussiga koju või jala emme töö juurde. Mina ei saa aru, kuidas Väike Tüdruk ainsana siis niimoodi haigeks jääb kohe? Või ei, vastupidi - ma ei suuda taibata, kuidas need lapsed kõik robinal haigeks ei jää? Okei, täna oli tõesti soe ilm, kuid alati seda ju pole...

Igatahes: kummardus õpetajatele, kes virilamatele emmedele heasüdamlikult vastu tulevad ja erikohtlemist viitsivad korraldada!!!

3 kommentaari:

neiud ärevil ütles ...

Meie käime oma lasteaia lastega ka igal reedel ujulas ujumas ja alati on laste pead enam-vähem kuivatatud.Märgade juustega ei tule keegi lasteaeda.Meid on ka alati palju ja enamus patsidega tüdrukud ja ega aega ei saa ka palju viita sest uued ujujad tulevad kohe peale.

karikate emand ütles ...

Ega mina ka Tüdruku juukseid päris kuivaks saanud, kuigi kolm satsi föönitasin, vahepeal kammisin (ja imestasin, et ikka nii märg - paksud juuksed!, minu udupea oleks ammu kuiv olnud). Ma keskendusin lagipeale - peaasi, et märjas peas pole märga mütsi, millega siis 15 minutit bussi oodatakse. Et las need juukseotsad jope peal siis olla niisked, kui miinuskraade pole - muidu kuivavad purikateks :)

Ma võtsin kohe oma fööni kaasa, et ei peaks 'ühiskondlikult kasutatavat' aparaati kinni hoidma... - inimesi on palju ja kõik tahavad veidi kuivemaks saada. No kui auto on kohe sealsamas, siis pole muidugi hullu - nägin paljusid täiskasvanuid ka rätikumärgade juustega lahkumas.

Sinitihane ütles ...

A mõni inime kohe ongi selline, et jääb IGA KORD märgade juustega välja minnes haigeks. Ma ka ühte sellist tunnen.