teisipäev, 16. november 2010

Sokid

Ostsin 100 aastat tagasi kataloogisokke, komplektis 5 paari, kõik eri värvi.
Kuna mulle sellised tillukesed sokid meeldivad, siis kandsin neid alalõpmata.
Möödusid ilusad aastad ja sokkide sisse hakkasid ühekorraga tekkima augud - välja arvatud valgesse paari, sest kuna ma käisin enamjaolt sokkide väel ringi, siis valgeid kandsin kõige vähem, et neid mitte määrida. Viskasin siis 3 paari ära, kuid viimaste värviliste - rohekassiniste - juures jäin mõttesse. Et tegelikult päris auke sisse ei tulnud - ära kulus see värviosa ja mingi võrk-värk jäi alles. Mõtlesin, et kannan eksperimendi korras päriselt augud sisse.

Kannan ja kannan, minu meelest juba aasta aega: läbipaistev võrguala üha suureneb, kuid päris auku sisse ei tule :D



Nii kui mina oma varbaid pildistama hakkasin, tekkis Väikesel Tüdrukul isu neisse hambad sisse lüüa. Kumb seda kumma pealt nüüd õppis - kass lapselt või laps kassilt? Või tekib Väikestes Olendites varbaid nähes universaalne kihk neid hambaga proovida?



Sokid on üldse ühed veidrad rõivaesemed. Pesust võttes näevad nad ikka väga erinevad välja. Siin kõige alumisel pildil on sokid, mis kõik on mulle parajad - kuid näete, kui erinevas suuruses need on!
Esimesed, helesinised, on 'elusuuruses'.
Teised on mingid venivad 'tehno-sokid' - keskelt hästi liibuvad, mõned muud kohad justkui õhulisemad, kuid jalga tõmmates on täitsa massažisoki tunne, mis kiirelt muutub mõnusaks palja-jala-tundeks. R-täht soki põhjal tähistab paremat jalga - nii peened sokid, et vale jala sokk ei sobi.
Viimased sokid on ju täitsa beebi-papud! - ja need kuuluvadki sellesse auguga-sokkide komplekti. Mu peopesa on ka suurem kui see sokk pesust tulles, aga jalga läheb ilusti. :)
Ma ei kujuta ette, et kannaksin näiteks kampsuneid, millest mõni on teisest kaks korda suurem.



Jah, ma olen ära keeranud - teen postitusi oma sokiaukudest :)

So what
I'm still a rock-star
I've got my rock-moves
...
and guess what
I'm having more fun
ra-rui-ra-raa
PINK

Haha :)

4 kommentaari:

neiud ärevil ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
neiud ärevil ütles ...

Tegelikult tahtsin öelda ,et uus trend - võrksokid,aga mu isepäine kass rikkus kogu eelmise kommentaari ära.Ronib kogu aeg klavjatuurile .

karikate emand ütles ...

Heh, jah, tõepoolest - neid sokke ei peagi ära viskama - kannad 30 aastat ja siis ongi 'moodsad' võrksokid :)

Ah, näpukaid ikka juhtub. Ma kirjutasin kusagile 'mõõdukas' asemele 'mõdukas' - hahaa :)
Aga ma arvan, et küllap aru saadakse - nii sõnast kui ka sellest, et näpukaid ikka juhtub :)

Skarabeus ütles ...

Sokk siin pildil on veel kuidagi "trööbatult elegantne".Minul on see võrk alati mustjas-hall ehk siis pesin alguses kui segane,et must ja must,kuni taipasin---võrk sinder on vale värvi!