pühapäev, 7. november 2010

Ikka veel elus

Kuidagi vaikeluks kisub :)

Olen repeat mode peal.
Kolm nädalat järjest olen kuulanud ühtesedasama CD-plaati (TÜ naiskoor laulab).
Kolm nädalat olen lugenud Robert Frosti luuletusi.
Kolm nädalat pole tilkagi alkoholi tarvitanud - see on veider, tavaliselt alkohol 'lihtsalt ilmub' kas õllena lõunasöögi kõrvale või siidrina õhtuoote-vahepalaks või kokteilina õhtul voodisse.

Väike Tüdruk käis eile ühel sünnipäeval.
Tema telefon on augusti lõpust saadik välja lülitatud olnud (ta ei taha, et vanaema helistaks) ja nüüd panime selle laadima, et kui keegi ta peol limonaadiga üle valab juhtumisi, siis saaks mulle teada anda, et ma talle kuivade riietega järele tuleksin.

Vahepeal oli saabunud 4 sõnumit.
Keegi mees kirjutas kellelegi naisele, et too oli talle kohutavalt haiget teinud öeldes, et tal polegi sõpru, kuigi ta ise nägi selle mehe sünnipäeval, kui palju inimesi ilma kutsumata kohale tuli. Mees ütles, et naine tegi talle tahtlikult haiget ja ta ei tea, kuidas naine saaks seda heastada.

Paraku ei saanud see naine seda sõnumit kätte.

Kuna tolle naise eesnimi erines minu eesnimest vaid kahe tähe võrra, tundsin sõnumeid lugedes suurt ärevust - nagu olekski minuga pahandatud.

Väike tüdruk valis ise lilled (violetne suureõieline roos) ja kingitused (roosade ja lillade 'kalliskividega' kaelakee, roosade tillukeste 'kalliskividega' kõrvarõngad ja Littlest Pet Shop'i pastapliiats). Koos kauni kinkekoti ja kaardiga sai sellest üks kena kingitus, ning mul oli suur rõõm kuulda sünnipäevalapse kilkamist kingi üle juba siis, kui ma uksest välja läksin, ning Väike Tüdruk ütles, et sünnipäevalaps kuulutas tema toreda kingituse olemust ka teistele Küla-Liisidele :)

Täiesti vapustav!
Sest mina ei oska üldse kingitusi teha.
Absoluutselt, noh.
Ma oma peaga kingiks lastele ka lihtsalt raha.
Ja Väike Tüdruk oskab nii hästi kinke valida, ja talle meeldib see ka :)
Niiiiiii tore! :)

1 kommentaar:

helle ütles ...

Kuidagi nukker alatoon, aga pole ka imestada- kaamos ju. Minu jaoks raskeim aeg aastas.