neljapäev, 26. juuli 2012

Kasvatusest

Eile astusid meie poolt korraks läbi mu vend R oma naise Z ja beebi M'ga, kes sõitsid Lõuna-Eestisse edasi.
VT ootas neid kolm tundi, aga väsis siis ära, läks duši alla, pani pidžaamad selga ja 3,5 tundi hilinenud külaliste saabudes end näole ei andnud, kuigi ta pole beebit ega Z'd veel näinudki ja Z ootas temaga kohtumist väga...

Võtab nukraks, kuigi ma ei usu lapse viisakaks käsutamisesse (ja väga halvasti suhtun sellesse, kui lapselt nõutakse andeks palumist, kui ta ise selleks valmis pole - see on lihtsalt alandamine minu meelest).

Just eile lõuna paiku rääkisime VT'ga tema kasvatusest, kui aknalaual istusime :D ja külalisi ootasime...
Ütlesin, et minu meelest olen ma teda suure tähelepanelikkuse ja hoolivusega kasvatanud, aga kuidagi on temast ikka väga isemeelne tüdruk kasvanud - võibolla sai midagi ikka valesti tehtud, kuigi olin kogu aeg hingega asja juures.
Tema vaikis viivu ja ütles: "Minu meelest olen ma väga hästi kasvatatud. Aga ma kasvatan ennast teadlikult ise ümber, sest ma ei taha enam 'hea laps' olla."

Hmm...
Eks näe, mis sest kõigest ükskord saab.

4 kommentaari:

helle ütles ...

See ei ole midagi muud, kui alanud puberteet. Just ei vaatasin üht dokkfilmi inimese sisekosmosest, kus räägiti, et puberteedi ajal kustuvad pooled (või oli veel rohkem) seosed(sünopsised?) ajus, et teha ruumi uutele. Kõik algub justkui otsast peale. Ainult rahu.

helle ütles ...

*eile, algab

helle ütles ...

See sõna on hoopis sünaps. Ajasin segi.

karikate emand ütles ...

Jah, ma loodan ka, et ta on piisavalt arukas, et mitte igavesti igaveseks väänkaelaks jääda... Loodan, et ta lihtsalt katsetab vastandumist (sest seni on ta äärmiselt koostöövalmis olnud) ja see ammendab ennast tema jaoks mõistliku aja jooksul :D