esmaspäev, 9. aprill 2018

Naljapilte ja uus eksperiment



Like and follow for more! Tag 3 people for a follow back! #nasa #lol #lmao #fun #funny #art #swag #insta #instagood #instagram #instapic…
Kaitseme vene vähemusi teistel planeetidel XD





Lihtsalt miiiiisukid! 

Instagram post by Miss Memeaholic • Feb 2, 2018 at 12:21pm UTC

Мать плохому не научит!

Siruli :)


outstanding
Kaka või kevad koer?




o Fun The World on Instagra

Ehehee :)

Ma sõin ka täna "peeshat" - Väiku endale tellis ja mina sain ka tükikese.
(Täpsemalt: mina telefoni teel tellisin ja mina maksin kullerile, aga raha oli Väiku oma.)

Me teeme praegu sellist hästi toredat eksperimenti, et meil kõigil on üheks nädalaks 40 eurot ja igaüks toidab, puhastab ja katab ennast selle eest täiesti ise.

Ma mõtlesin, et see teeks Väikuka elu natuke põnevamaks ja mina 16 aastasena ammu majandasin ise, küll samuti vanemate rahaga, aga ma juba ammu ka püsivalt kodus ei elanud.

Ja kõigile sama raha, sest ei viitsi kuidagi teistmoodi arvestama hakata. Mehel kulub rohkem söögile, aga meil jälle igasugustele hügieeni-, ilu- jms toodetele, riidekraamile, kilakolale :)

Ainult esimene nädal on möödas. Minul jäi üle 1,25, Väikul veidi alla euro, Mees läks miinustesse.

Väiku oli alguses murelik, kuid paari päevaga tuli mõnus hasart sisse :)
Muidugi ma ka lohutasin teda, et kui kusagil midagi nihu läheb, siis minu poolt on tatar, kartul, leib ja muna alati tasuta, piiramatus koguses :p

Muidugi teen korraliku modru ainult mina ja noh, ma olen nii lahke, et luban teistel ka süüa nii palju, kui ühe korraga sisse mahub, siis panen karpi ja nakitsen tasahaaval ise. Ja võibolla mõnel nädalal ma ei tahagi sooja süüa teha, siis vaat, hoian aega ja nii palju energiat kokku! :)
Niikuinii tuleb mul kõige paremini välja just see roog, mida ma ise hetkel himustan süüa. Ja kui ei himusta, siis pole vaja mugida ka, kahemunaomlett maitseb alati.

Kuna me nii või teisiti sööme kõik erinevatel aegadel, erinevates kohtades ja sageli ka erinevaid sööke (kombineerime erinevate asjadega, näiteks), siis pole see sugugi suur muutus.

On mõned asjad, mida kasutame tõesti iga päev, kogu aeg ja ei taha kolme erinevat osta. Oleks veider, kui tualetis oleks kolm erinevat rulli tualettpaberit, köögikapis kolm kotti suhkrut, kraanikausi serval kolm erinevat seepi või vedelseepi - see läheks natuke liiga kaugele. Aga leib, kohv, tee, kartul on meil näiteks ikkagi eraldi. Näiteks mina ei söö mõnikord mitu nädalat kildugi leiba, VT samamoodi ja tema sööb vist paar korda aastas kartulit. Aa, ei, supi sees ikka sööb. Kui ta suppi ikka sööb.

Esimesel esmaspäeval ostis VT endale kohe kaks karpi Raffaellosid, mina aga ligi 20 euro eest asju, et teha kana küüslaugu ja baklažaaniga. Neli päeva sõin :)
Muidu mina ei viitsigi nii palju hakkida ja mõelda, mida millal millega kokku segada - ainult siis, kui kokkamisest mitu järgmist päeva puhata saan.

Aga täna sõin VT kulul 'peeshat'  :)
Tegelikult ma lubasin sel nädalal teha kanakarrit ja tal jälle kõhu punni vitsutada lasta. Ühekorraga mahub teismelise sisse 'tavalise inimese' terve päeva toidukogus ja rohkem veel ning seda lühema ajaga, kui 'tavalised inimesed' oma 'tavalise portsjoniga' ühele poole saavad. Jälle üks imevõime! :p

PEESHA!

(ma pole selline munapea, tegelikult ...)
Pitsa oli 800grammine, aga näeb siin välja nagu lusikatäis putru.
VT lemmikpitsa on Giorno, katteks kanaliha, suitsupeekon, virsik, sinihallitusjuust ja 'tavaline juust'. Eks mingi tomatipasta ka. Hea oli, aga üks viil täitis kõhtu umbes nagu kaks küpsist.
Elus esimest korda sõin korraga vaid ühe lõigu ja see oli küll erakordselt mõttetu :D

Sau-blau! 😘

1 kommentaar:

Skarabeus ütles ...

Jeerum küll, neile "siruli" kassidele on vist küll Dimedroli antud...(muig)