kolmapäev, 21. veebruar 2018

Võluv peletis Loki

Jälle Instagramilugu.

Kassid on nii pehmed, sujuvad ja samas nii ärksad, ilusad nii lühi- kui ka pikakarvalisena, igavaid ja koledaid kasse nagu polekski, vähemalt terveid.

Aga Instas on üks kass Loki, kelle nägu on justkui veidi deformeerunud, mistõttu ta näeb väikestiisi mõrvarlik välja, olles loomu poolest siiski pai perelemmik :D

See kontrast on nii paeluv, et mind tema pildid oma instalugudevoos alati lõbustavad ja ehk ka mõnd teie hulgast :)

Lubage tutvustada - Loki!

18.1k Likes, 68 Comments - Loki (@loki_kitteh) on Instagram: “Snaggletooth!! ❤️ #Catstagram #catsagram #cat #cats #kitten #instacat  #catsofinstagram…”

16k Likes, 119 Comments - Loki (@loki_kitteh) on Instagram: “Getting ready to conquer this weekend 😼#happycaturday #caturday #cats #catsofinstagram…”


18.7k Likes, 86 Comments - Loki (@loki_kitteh) on Instagram: “Another from her "Perched Gremlin" series ❤️#catstagram #catsagram #cat #cats #kitten #instacat…”

29.7k Likes, 267 Comments - Loki (@loki_kitteh) on Instagram: “What happened last night? 😆 #goodmorning #cats #catsofinstagram #cats_of_instagram #gato #cute…”


17.7k Likes, 72 Comments - Loki (@loki_kitteh) on Instagram: “Throwback to a creepy time 😼 #tbt #cats #catsofinstagram #cat #furbaby #adoptdontshop #loki…”


Onju vahva!? :D

See oli siis LokiTheKitteh

2 kommentaari:

Skarabeus ütles ...

Mnjah. Ma otsin pidevalt oma sügisel ukse vahelt jalga lasknud kassi varjupaikadest ja selliseid "võluvaid" kasse on sealsed portaalid täis. Nende saatus muidugi on lihtsalt ülikarm olnud.Vahel, teades, mis pildid ette tulevad, lähen saidile üks silm kinni...

karikate emand ütles ...

Kui kurb! Nii kaua kadunud ... :(