teisipäev, 20. veebruar 2018

Üks Instagrami loovuslehekülg

Ühel Insta kunstilehel on niiiiii palju ilusaid ja huvitavaid pilte, et pean kohe jagama: see on


Kõik pildid, mida allpool näitan, olen mina leidnud sellelt lehelt, kuid kunstnikud on erinevad, nii et kui ma poole pealt hajameelseks ei muutu, püüan autoreid ka linkida :)

33.7k Likes, 221 Comments - ART | Love, Learn, Art 🎨 (@art_spotlight) on Instagram: “Tianjin Binhai Library 📸 @lielaine 🏫 @mvrdv”

Tianjin Binhai Library 📸 @lielaine 🏫 @mvrdv
Selline raamatukogu on Hiinas!



47.6k Likes, 282 Comments - ART | Love, Learn, Art 🎨 (@art_spotlight) on Instagram: “Ceramic Skull Makeup 🌺 By @the_wigs_and_makeup_manager”

Ceramic Skull Makeup 🌺
By @the_wigs_and_makeup_manager


27.6k Likes, 553 Comments - ART | Love, Learn, Art 🎨 (@art_spotlight) on Instagram: “Write ‘Eye’ in your language if its not English! By @pierre.yovanovitch”

By @pierre.yovanovitch

Selline silmaime! :)
Kunagi kusagilt lugesin ütlemist, et inimesed armastavad vääriskivisid, kuid looduse kõige kaunimad kalliskivid on meil endal olemas: meie silmad. Seda pilti vaadates kohe peab mõtlema, et see on tõsi mis tõsi! :)

26.8k Likes, 322 Comments - ART | Love, Learn, Art 🎨 (@art_spotlight) on Instagram: “Who wants these? 🎨😍 Shared by @leiartista”

Pole vaja joonistama hakatagi - juba on kunst käes! :)

Shared by @leiartista


Mulle väga meeldib, et sellel lehel ollakse väga vabameelsed sellega, mis kunst on.
Ka loodus teeb kunsti, eks!? :)
Näiteks sellist:

28.4k Likes, 179 Comments - ART | Love, Learn, Art 🎨 (@art_spotlight) on Instagram: “How -50 feels like ❄️ @anastasiagav”

How -50 feels like ❄️ @anastasiagav
Miinus viiskümmend kraadi kusagil Venemaal ...


39.9k Likes, 462 Comments - ART | Love, Learn, Art 🎨 (@art_spotlight) on Instagram: “Going Green 🥑 by Martin Poole”

Going Green 🥑 by Martin Poole
(Sellel linki pole).
Krõmps-krõmps! :)

Muide, see pilt tuletas mulle meelde ühe üliveidra video, mida ka jagaks ... usun, et leian selle FB messengerist üles, kuna saatsin selle Vennale mõned päevad tagasi ja kui leian ja see on veel üleval, teen sellest eraldi postituse.
Selle peategelaseks on üks Türgi lihavõlur. Täiesti uskumatu kui mahlased ja isuäratavad tema toidud on, liha on ikka selline, et võtad kondist kinni, raputad natuke ja liha kukub plötsti maha.

Aga veider on selle mehe üle näo naeratav nägu ... see on kuidagi ... creepy!


Ma pole tema konto jälgija, aga hiljuti jagas mingi muu leht tema videot, kus ta esmalt kepsutas rõõmsasti mingi mullikaga ringi (ikka suur naeratus näol) ja siis serveeris maitsva liharoa ... see oli beyond creepy!



Aga ega midagi, lähen otsimaie.


Ja veelkord: selles postituses jagatud pildid leidsin mina lehelt Art_Spotlight.






Kommentaare ei ole: