teisipäev, 26. august 2014

Only love can hurt like this

Veider, kirjutasin hiljuti, et meil Mehega pole kombeks vaielda - ja otsekohe tekkis kõige tobedamat sorti vaidlus, mis üldse võib olemas olla: selline, kus mõlemad lihtsalt kordavad varemöeldut.

Vaidlus tekkis sellest, et Mees, kes ikka iga lugu naljalooks ümber püüab mõelda ( - äärmiselt kütkestav omadus! :) ), tegi sedasama meie esileedi suudluse looga. Ta arvas, et presidendiproua võiks fotosüüdistuse peale nähvata, et tema kui Eesti Esiema kohustus ongi kogu Eesti rahvast emmata ja suudelda.
Mina hoiatasin, et see lugu puudutab inimesi liiga lähedalt ja tekitab paljudes tugevaid emotsioone, nii et ärgu ta suuremas seltskonnas seda nalja tehku.
Ja selle peale me paar korda lihtsalt kordasime oma varasemat seisukohta.
Tema arvas, et selle üle saab nalja heita ja mina arvasin, et ei maksa.

See juhtus juba mitu päeva tagasi ja nüüd on ammu juba soojad tuuled puhumas, aga ma tunnen end ikka veel tobedalt.
Kui inimene vaidluses kordab oma juba väljendatud seisukohta, siis on ainult kaks võimalust:
1. ta peab teist inimest idioodiks;
2. ta on otsustanud agressivselt oma arvamus läbi suruda.

Ma nagu kuidagi ei kavatse tunnistada, et me teineteise suhtes nii tunneks :p
Ei!



Otseloomulikult kuulun mina nende leeri, kellel on kõigist osalistest kahju.
Kui Evelin oma kodulehel ütleb, et tal on elu raskemaid aegu, siis küllap see nii on.
Kui ta oleks kilganud, et on armunud ja elu on lill, siis oleks enamikul talle raskem kaasa tunda.

Keegi meist ei tea teise südame igatsusi ja üksildust...
Kui oled end kaua pidetu ja mõttetuna tundnud ja siis tunned kellegi juures end nagu kodutu oleks endale leidnud oma kodu, siis on raske end sundida sellest eemale hoidma. Ja kas peakski? Väidetavalt toob elu meie teele seda, mida me vajame. (Või väärime? Või kardame? :D)



Ma ise olen hetkel eluga ülimalt rahul.
Täna läheme VT'ga tema õpikuid ja töövihikuid kooli raamatukogust ära tooma.
KÕIK vajalik algavaks kooliaastaks on ostetud, ilma et meil oleks vaja uue pensionipäevani pöidlalutsimisest söönuks saada. See teeb mulle nii suurt heameelt, et ma vahepeal lihtsalt peatun ja rõõmustan :D
Mul oli VT'ga suurepärane suvi täis kallistusi, ja ka Mees sai palju teha oma lemmikasju! :) Ta on kohanenud sellega, et parem käsi ja jalg ikkagi ei hakka kunagi päriselt tööle ja enam ta ei urise nende peale, vaid kasutab neid nii nagu saab.
Ma poleks lootnud, et kõik on nii hästi ja RAHULIK :)

5 kommentaari:

Kai Klaarika ütles ...

Mehe nali OLI naljakas, mu arvates. Äkki ta sellepärast kordaski, et tahtis uuesti nalja teha?
Eks ma olen ka imelike asjade üle naerja, aga naeran vaikselt. Üritan vähemalt.
Kui rumalusi teha, eks muidugi on pärast raske olla.Aga mulle vist oli vaja ka natuke kaastunnet meelde tuletada. Ikka sama teema, et mida rohkem keegi teistele paha teeb ja kummaliselt käitub, ikka tal endal on probleemid ja tal endal on raske elu. Ja üritabki siis ennast teiste arvel (või läbi rumaluste) välja elada, sest muudmoodi lihtsalt ei oska.

Mul oli ka suurepärane suvi. Ja kuigi ma sellele mitu-mitu korda suve jooksul mõtlesin, ikka läks ta mööda nii, et nagu peaaegu polekski suves elanud. Tagantjärele alles mõtled, et näe, möödas!
Nüüd ootan jõulu :)

karikate emand ütles ...

Tore-tore! :)

Muidu istud siin ikka üksi ja kirjutad - vahva kohe kui keegi tuleb ja ütleb enda kohta ka midagi, näiteks "Mul oli ka suurepärane suvi!"

Ja tore, et Mehe nali Sinu arust naljakas oli :D

Ja tore, et Sinusse veidi kaastunnet süstida sain :D, isegi kui see oli vaid hetkeks.

Ma mõtlen, et Evelin on aastaid näidanud, et ta pole tuulepea. Ei usu, et ta järsku hakkas ullikeseks. Küllap seal on mingid sügvad hoovused, mida meie ei taju.

Tean omast käest, kui palju on abielus vaja teineteisega arvestada, teist märgata ja tunnustada. Kui midagi on pikalt puudu ja sa täidad oma rolli naisena: teenid, hoolid ja hoiad tagaplaanile, kuid teise jaoks sa lihtsalt oled seal kusagil ja teed midagi, siis on ai-ai-ai!
Minu jaoks on omane, et paar elabki kogu aeg paarina - kumbki ei mõtlegi endast eraldi. Ega seegi vist paljudele sobi, aga vähemalt on 'minu moodi' mõlemal soe ja hea elada.


/

Ja nüüd mul kummitab kogu aeg see laul:

I need no home
when you're around me.
Next time you leave
don't go without me.

Yeah! :p

Mari ütles ...

Mehe nali oli mulle ka naljakas, aga vist sellepärast, et ma pole Evelini vist kunagi tõsiseks inimeseks pidanud ja seda vist tema aastatepikkuste moe eelistuste tõttu. Aga tegelikult on sul õigus, et tal on kindlasti väga rasked ajad hetkel. Või on see nii, et elus tuleb see halb tagasi, mida teistele teed.

naine50+ ütles ...

Ka minu meelest oli su mehe nali naljakas.
Kai Klaarika - enne jõulu võib nautida värvilist sügist.

karikate emand ütles ...

:)