reede, 25. aprill 2014

Tilgub

Eile oli mitmes mõttes suurepärane päev: suurepärane ilm, suurepärased joogatunnid, leidsin prügikastist kirja salapäraselt P.T'lt, kes kinnitas, et olin tema motiividest õigesti aru saanud :) ja üleüldse...

VT laulab järjekindlalt ja ütleb, et ta ise ka ei tunne oma häält ära - kes oleks võinud arvata, et see võib nii tugevaks muutuda? :)
Ja mõelda vaid, et ta oleks võinud laulmisega juba ammu tegeleda.
Küsisin, kas võib olla, et talle ei meeldinud koos minuga laulda sellepärast, et tema hääl oli jõuetum ja viisipidamine... pole laitmatu. Ta nõustus. Talle ei meeldi teha asju koos inimesega, kelle kõrval ta mannetu näib. Kellele meeldiks?
Aga igatahes nüüd ta lõpuks laulab ja me mõlemad oleme tulemusest vaimustuses! :)


Pärast sellist toredat päeva jäin mõõõõõnusasti magama, kuid kell kaks öösel ärkasin salapärase tilkumishääle peale.
Panin tule põlema ja nägin, et soojaveetoru kõrvalt laest tilgub vett.
Uuuhhh.
Toppisin sinna plastkannu alla ning selle alla ja sisse ka kaltsu helide summutamiseks, aga olen suht hapra unega, nii et kuigi toppisin kõrva padja alla ja käe alla, oli ikka raske magada ja volksasin pidevalt oma põnevatest unenägudest välja.
Viimases unenäos nägin, et olen mingil kruiisilaeval, mis kõigub ja lisaks olen ma ise veel maani täis :D
Seisin seina vastas ja mõtlesin, kas lähen oma kajutisse magama või võtan veel ühe kokteili. Raske oli otsust teha, seda enam, et ega ma ilma seinata püsti ei seisnud. Samas, mõtlesin ma, ega ma rohkem täis enam jääda saa... :D Siis tuli minu kõrvale oma ust lukust lahti keerama üks võõras naine, sain aru, et teda häirib, et ma niimoodi tema ukse kõrval seisan, astusin seinast eemale ja - minestasin. :D
Ja ärkasin.


No kui olin VT uksest välja saatnud, käisin ülemise korteri ukse taga, aga vastu ei tulnud küll kedagi.
Kui kell üheksa saab, siis helistan korteriühistusse, kusagile...
Mühh!

2 kommentaari:

Puruvana ütles ...

Ma just tekitasin uputuse. Küll aga teises linnas. Väga kurb meel on. Kuigi endal ei juhtunud midagi, siis teiste pärast on veelgi halvem tunne. Üritan mõelda, et mida valesti tegin, et endale sellise kogemuse (karistuse?) tellisin. Ei ole veel suutnud tõeni jõuda. Loodan, et teil läks kergemini :)

karikate emand ütles ...

Jaa, mina hakkan ka alati arutama, mis minu elus viis mingi jamani või miks mulle seda vaja on. Vanasti, täitsa ootamatute suuremate jamade korral ikka mõtlesin, et MIDA ma võisin küll teha, et sellist karistust pälvida...
Nüüd mõtlen pigem, et mida mul on sellest asjast õppida ja ei näe jamasid enam karistusena :)


Aga meil on kõik kenasti. Saingi tutvuda enda peal olevate inimestega :D
Vahetult meie peal elas vanemas keskeas vene mees, tuli maikaväel uksele ja kui ma seletama hakkasin, siis ütles: "Tolko po russkii!"
No ma sain ikka asjad räägitud ja tema väitis, et temal on kõik korras. Igaks juhuks käisin ka korrus veel kõrgemal, seal avas ukse meeldiv keskealine naine. Tal ka kõik korras.
Majahoolduse mees siis vaatas ka korterid üle ja keeras torudes vee kinni - tilkumine jäi järele.
Järelikult on toru vahelae kandis katki, sest meie peal on põrand kuiv, aga meile tilgub ikka laest, mitte lihtsalt mööda toru.

Midagi muud hullu pole, kui et töömehed tulevad millagi toru vahetama ja huvitav, kas siis jääb auk lakke?... ei tea, kas saab kahe korruse vahel neid torusid nii vahetada, et auku ei jäägi? Meie lae-auk jääb kardina taha ja ei torka silma, aga auk põrandas on kuidagi kõhe. Ja kas me peame ülemise onuga teineteise magamistoahääli kuulama hakkama siis? :D


Kujutan ette, et enne võtaks kolm uputust enda kaela kui ujutaks teiste elamist. Aga eks inimesed saavad aru, et selliseid õnnetusi võib igaühel juhtuda.

Meil läks tõesti kergemini, vähemalt esialgu küll näib nii :)