neljapäev, 26. august 2010

Niisama

See on siis see minu uus lemmik - Karksi tume õlu. Maitseb nagu nõukaaegne kali, mida ma bussijaamas koos jotadega kaanisin seal kollase kaljatünni ääres... Väike kruus 3 kopikat, suur kruus 5 kopikat. Vist.
No eksole ju mõnus pontsu!
Mina polnud sellist liitrist pudelit märganudki.
Väga armas, igatahes :)

Märjukese kohal on aga Väikese Tüdruku nägemus emme-issi pulmadest. Et ikka roosidest värav ja kardinad ka, ja muidugi mahub sinna vahele veel ilutulestik :)
Tõeline unelmate pulm :)

Muidu olen kuidagi kärsitu. Olen kõik töökesed-õppimised juba ära teinud ja nüüd vist ei jää üle muud, kui "Valget tiigrit" edasi lugeda...
Pole muidugi ka paha plaan, aga olen selle mõnusa raamatu jaoks liiga kärsitus meeleolus...

5 kommentaari:

neiud ärevil ütles ...

Oi Sa teed olemise nostalgiliseks.Tegelikult oli see ilus aeg ja kali oli siis nii hea.Ei usu ,et praegusel pudeli kaljal on sama maitse ,kui siis seal kollase tünni juures järjekorras seistes 3 kopikat kõvasti pihku surutud.Neid naljaka kujuga pudeleid olen poes näinud küll ,aga kuna ma õlut ei joo ,siis pole ma süvenenud mis seal sees on ,aga kuju jäi silma küll.

karikate emand ütles ...

:)
Jaa, mina pole ka leidnud ühtegi pudelikalja, mis maitseks nagu too 'kollase tünni kali'.

PS, Väikese Tüdruku nimel mainin, et pulmapilt on joonistatud vähemalt 2 aastat tagasi.
Ju ta arvab, et nüüd teeks uhkemagi :)

Linda Järve ütles ...

Maximas ja Rimis /vähemalt Tallinnas/ on aeg-ajalt müügil olnud suurtes 3- ja 1,5-liitristes pudelites kali, mille nimi ongi "3 kopika kali" või midagi taolist. Üsna odava hinnaga ja minu meelest maitselt kõige rohkem sarnane sellele kollase tünni kaljale. Suvekuumaga tarbisime seda ikka lausa küllaga.

neiud ärevil ütles ...

Väike tüdruk on siis kõva kunstnik küll .6 aastase kohta on see väga ilus pilt.Ma küll ei kahelnud ,et 8 aastane joonistab nii.

karikate emand ütles ...

Mmmm, vaata aga vaata, tuleb siis silmad lahti hoida. Mulle on lähemal Selverid ja Konsumid, kuid ma tean ühte Maximat küll, mis pole ka sugugi kaugel, ja kui ma linnast jala tulen, võin sealtkaudu minna. Tore, et ütlesid! :) Ma olin juba loobunud kaljasid proovimast :)