teisipäev, 28. november 2017

Vastutustundetus

Oookei, ainult üks päev sellist olukorda, kus ma kellelegi vastust andma ei pea ja üldse lähiajal ei pea kellegi küsimustele ega ootustele vastama, ja mul on kohe selline tunne, et kasvataks tiritamme jälle :)

Ma tõesti ei tea, kuidas ma olen nii vastutustundetuks kasvanud, et ainult siis ennast hästi tunnen, kui ei pea millegi eest vastutama ... Võiksin ju endalt arenemist nõuda, aga millegipärast ma alistun ja võtan hetkeseisu porisemata vastu, ja mulle tundub niimoodi hea!

Järgmine asi, mille eest ma mingil määral vastutan, on minu psühhiaatri juurde minemine 28. detsembril ja siis Väikul on arstiaeg 29. jaanuar. Need asjad on köki-möki! Ja ma olen täiega õnnelik jälle kohe! :D Ma olen jälle minu oma!

Ma siiski arvan, et oma nõrkuste ees tuleb ka kummardada. Asjad ei lähe paremaks, kui ütled endale, et sa ei tohiks olla "selline-nagu-sa-oled" vaid peaksid olema "selline-nagu-sa-pole". Parem ikka öelda - aa, ma olen selline!, okei, siis ma arvestan sellega!

Ja noh, nüüd ma hakkan teid järjest läbi kallistama-tuuseldama, sest ma pole nii kaua teid õigesti armastada ja kohata saanud, sest pidin vastutama ja vastutav inimene muretseb, mitte ei armasta. Või umbes kuidagi niimoodi .... Paistab, et olen 39-aastane kutsikas... :D Kalliralli! Ja ma kindlasti hakkan nüüd blogima ka jälle, sest ma sain ennast tagasi! :) Ja kohe annan teile ka! :)

5 kommentaari:

Reet ütles ...

See on millegipärast väga ehmatav mõte, et see kes vastutab, ei armasta, vaid muretseb... :O

Kai Klaarika ütles ...

Asjaajamised ja vastutamine on hirmsad. Tore, kui jälle kirjutad.

karikate emand ütles ...

Reet,
no kui 39a inimene ütleb, et tema vastutusvõime on enam-vähem 3a 9kuuse lapse tasemel, siis on ehmatamine täiesti kohane reaktsioon :D
Eks see lause oli eneseirooniline - kõik inimesed pole ju neurootikud!

Kai Klaarika,
lehva-lehva! :)

Reet ütles ...

Ma pigem tundsin, et see käib ka minu kohta.. :[ Ehmatav, aga tundub et tõsi.

karikate emand ütles ...

Mm, jaa-jaa, mõistan ... ja tean, mida Sa tunned! :p

Ma arvan, et see on tegelikult sagedasem, kui me tahame endale tunnistada...
Igatahes olen seda palju ka kõrvalt märganud.