esmaspäev, 3. august 2015

Viimatist näputööd

Kuna oleme nüüd mitu nädalat vaikselt oma perega olnud, on 'jututunnid' VT'ga olnud rahulikumad ja nii olen jälle näputööd teha saanud.

Kõigepealt heegeldasin käsitöökola jaoks ühe... korvi moodi asja







Oma peatselt saabuvaks 16. pulmaaastapäevaks tellisin endale SheIn lehelt paar asja ja VT'le ka kena kleidi. VT kleiti pidin kohendama, enda asjadega olen rahul, kuigi minu kleit on suurem ja kotakam, kui olin oodanud. Pean seda kandma vööga.

Kuna mul endal kleidivöösid ühtegi pole, mõtlesin selle endale heegeldada. Ainus heegelniit, mis mul kodus olemas on, on selline vanaroosa, aga peab kõlbama.

Vöö:





Eks ta näeb välja rohkem nagu kardinanöör, aga ma ei osanud paremat välja mõelda ka ja pealegi pole ma väga nõudlik :)

Siin on see kleit mul seljas kingipaki pealt harutatud valge-läbipaistva paelaga...



... aga karta on, et see ei pea kaua vastu, ma küll lõikasin hargnevad otsad ära ja tilgutasin läbipaistvat küünelakki peale, aga-aga...
Olen selle kleidiga ka õues käinud, aga kuna isegi vooder on läbipaistev, siis kannan siin all beeže lühikesi pükse :D, need on lühemad kui vooder, nii et otseselt välja ei tohiks need paista.


Veel tegin endale väikese telefonikoti, kuhu ka märkmiku ja pliiatsi sisse saab sumada, sest nii vähe kui mulle ka helistatakse, tehakse seda kindlasti siis, kui olen just kööki läinud ja ei kuule seda (mu telefon heliseb vaikselt, sest kui ta on mul läheduses, saan ma ataki, kui helin on vali), või kui mul tõesti juhtumisi telefon käepärast on, on kindlasti vaja midagi üles kirjutada, nii et pean kusagile tormama.








Aga nüüd on mu mõistus küll otsas...
Mul on paar kera helesinist ja roosat lõnga, aga peale sokkide ei oska midagi nagu ette võtta sellega, aga sokid on igavad... vähemalt need, mida mina teha oskan :D

Samas olen väga õnnelik, et VT veel teismeeas nii palju minu seltsis istuda tahab.
Ja samas on ka nukker, et tema koosolemisesoov on nii tugev, et pean teda kaks korda päevas 'minema ajama' (meil on teetund viiest kuueni ja niisama-õhtujututund üheksast kümneni, aga ta ei hakka sugugi minema, kui kell kukub, nii et lõpuks ma pean ikka ütlema, et kuule, ma hakkaks nüüd ikka laulma või magama sättima).


---

Lisatud lõuna paiku.

Et VT vastu õiglane olla, märgin ma igaks juhuks, et temaga pole sugugi igav, mitte sellepärast ei taha ma lisategevust... 

Näiteks eile küsis ta minult midagi, ja ma vastasin: "Maybe!"
Ja tema vehib oma sõrmega minu näo ees nagu getoneeger: "Watcha mean, maybe? Don't maybe me, baybe!" (Doon mäibe mee bäibä!) 
:D

Naljakas, armas ja vahva on temaga ikka kogu aeg... :)
---



Ahsoo, ja tema vegan-üritus sai ka üleeilsega läbi. Kõht nurises viimasel ajal!
Sellegipoolest kaalub ta nüüd seitse kilo rohkem kui kevadel - peaaegu 40 kilo! Jee! :)

7 kommentaari:

Kristiina ütles ...

:)

Mina teen vahel oma "veidratest" lõngajääkidest mänguloomakesi.
Näiteks: http://www.allfreeknitting.com/Childrens-Knit-Toys/Bunny-Knitting-Pattern

Lihtne, kiire, armas.

karikate emand ütles ...

Tead, ma VT'ga koos olles ei saa teha asju, mille jaoks tuleb õpetust jälgida (saan aru küll, et seal pole suurt muud kui kahanda ja kasvata, aga jälgima peab ikka - harutada ei meeldi ju kellelegi) - see peaks olema midagi sellist, et käed teevad midagi, aga kõrvad, suu ja silmad on VT'ga :) Sellepärast ei sobi ka lihtsate arvutimängude mängimine, mida ma ükskord üritasin... :D

Ma olen endale juba mitu aastat öelnud, et ega ta enam kaua niimoodi end minu tuppa elama säti, aga... :D
Samas tean, et olen õnnega koos, et olen oma lapse lemmik-inimene... Ja ega ma pahanda, et ta siin istub, lihtsalt imestan üha...


Aga ma mõtlesin, et vennatütardele võiks küll mõned mänguloomad teha, need on tõesti armsad! :)
Tänud lingi eest!

Kristiina ütles ...

Armas ja haruldane suhe on teil :)

Noh, stressipallikesi on alati lihtne teha ja neid on ka tore kinkida. Kood/heegeldad väikesed paunakesed, herned sisse ja ongi valmis.

karikate emand ütles ...

Oi, paunakesed kirjutan ma endale suurte tähtedega üles!
Neisse saab ju kingitusi panna VT sõpradele, kui teha nööriga kokkutõmmatavad kotikesed!!!
Ma teen kohe palju!
Tänud hea mõtte eest! :)

Kristiina ütles ...

Jei :)

soodoma ja gomorra ütles ...

see halli kampsi ja retuusidega outfit on tõeliselt lahe, I like.

karikate emand ütles ...

Jah, minu lemmik ka, mul on siia juurde isegi beežid saapakesed..., aga millegipärast ei tundnud ma end nendes riietes nii nagu võiks nii õue minna. Mitu aastat ootasin, et tunne selle asja osas muutuks, aga nüüd kannan kodus :)
No ma olengi enamjaolt kodus, nii et... tore on! :p

VT arust on see komplekt jube, aga see olevat minu stiil :D