laupäev, 8. august 2015

Mida vanem eit...

Tjah, mina olen küll selle ütluse ehe ilming, sest mulle tõesti meeldib roosa ja mind kisub seda kandma palju rohkem kui varem.

Üllatus-üllatus - ka VT on endale viimasel ajal roosasid riideid valinud. Osalt on see muidugi saadaolevas kaubas kinni, ja jumal teab, et me kumbki ei viitsi sugugi poodides olla, nii et kui midagi juba sobib, siis selle me haarame ja kaome.

Internetikaubamajadega on hoopis teine lugu.

Hiina firma SheIn(side) välgutab oma reklaame juba mitu kuud kõikidel internetilehekülgedel, kuhu mina oma jala/silmad tõstan ja ma pean ütlema, et need tütarlapselikud riided on täpselt minu maitse. VT maitse on rangem ja klassikalisem. Kui me koos SheIn riideid sirvisime, siis ta ütles, et ta näeb kogu aeg riideid, mis on minu maitse/stiil, aga endale ta vaevu midagi leiab. Siiski valis ta vaat selle kleidi...






Muidugi - roosa.
13 eurot.


Ka mina valisin kleite. Ühe valge, seda juba näitasin, ja ühe - roosa, muidugi.
Tellisin ka valge pitsvesti, mõlemad olid 9 eurot. Selle eest annab tavalist t-särkigi otsida.
Pole just tore Hiina majandust toetada, eriti kui hakata mõtlema, kui imeväike osa sellest rahast peab õmblejateni jõudma, sest ka transport on neil täiesti tasuta, kui arve ületab 30 eurot! Aga noh, mis seal pikalt kurvastada, fakt on see, et ma ei pidanud neid isuäratavaid reklaame vaadates vastu, nii et kui mul järgmine tähtpäev lähemale nihkuma hakkas, tellisin seda silmas pidades sealt mõned asjad.


Netilehepildid minu asjadest:







No vaat, mina panin nad kokku:






Õues käies kuuluvad komplekti juurde mõistagi lühikesed püksid, sest kleit paistab läbi ja mu alusseelik on liiga pikk:




Natuke naljakad riided, aga ma tunnen end neis väga hästi... isegi õues.
Mind huvitab, kas see lapselikkus mul kunagi üle ka läheb?

Eks VT'gi armastab nii väga minu seltsis olla, et ma lollitan ja tembutan nagu laps...
Mul hakkab enda pärast mure juba :p

Kommentaare ei ole: