teisipäev, 5. mai 2015

Anonüümsed märkmikuhullud

Ma olen märkmikuhull.
Kasutan korraga tohutult paljusid märkmikke.



Ühte kirjutan, mida ma täna söön.
Teise, mida ma unes nägin.
Kolmandasse lühike päevakokkuvõte.
Neljandasse märkmikusse käib päevaplaan.
Viies kaust on lugemispäevikuks.
Kuuendasse märgin üle raamatud, mida tahaks lugeda.
Seitsmendasse kirjutan oma mõtted ja VT naljakad jutud-juhtumised.
Siis on mul kaks korralikku märkmikku, kuhu kirjutan igasuguste kontode salasõnad, inimeste telefoninumbrid ja aadressid, meie pere arstide andmed, jms.
Veel üks kaustik on tsitaatide jaoks, mille olen leidnud Internetist, ajalehtedest-ajakirjadest, blogidest ja tont teab kust, ehk siis kõik, mis lugemispäevikusse ei lähe, kuna pole seotud minu loetud raamatutega.
Ja luuletuste jaoks on mul eraldi klade.
Samuti Tarot jaoks, aga seda pole ammu kasutanud.
Ja käsitöö jaoks võtsin vihiku, et hiljem saaks ette teada, kui suur kude mingite varrastega tuleb, näiteks. Aga ega ma iga päev kaugeltki ei klõbista neid vardaid, nii et hea, kui aastas kolm asja saan kanda sinna.
Prantsuse keele jaoks oli oma kaustik, aga see on ka õpiku kõrval koridori raamaturiiulis ammu.
Ühte väikesesse märkmikku kirjutan, mida YouTube'ist uurida.



Loomulikult on mul paras ports kleepsuribaga memopabereid ja rebitavate lehtedega väikesi 'meelespäid'.

Nii et... paras paberimeri mul siin :)

Veel võiks mul olla märkmik blogimisideede jaoks.
Sünnipäevade jaoks.
Miks mitte kirjutada VT asjad eraldi kausta - saab ta ise ka kunagi hiljem lugeda ja naerda, ma oma päevikuid päris nii julgelt ei annaks.



Muide, lugesin päris hiljuti, et autistidel on väga sageli vanemad, kes obsessivad üksikasjalike märkmete tegemisega. Kusjuures selles artiklis vanemate kohta muud ei öeldudki, kui et neil sageli on soov kõike ebatavaliselt üksikasjalikult üles märkida.
Hm.

...

Sain hiljuti kingituse ja ma juba tunnen, kuidas mind raamatupoe märkmikuleti poole rahapabereid märkmepaberite vastu vahetama tõmbab...

Kõikvõimalike muude kirjatarvete lummus on mul ka: pastakad, pliiatsid, templid, augurauad, värvilised teibid, kleepsud, joonlauad, vildikad, pliiatsid, markerid, kustukummid - you name it, kõike ma jumaldan :D










Kõik pildid seekord Pinterestist (ma arvan).

1 kommentaar:

Manjana ütles ...

Ohh, ma tean, mida sa tunned. Ma vahepeal korraldasin seminare ja siis mul oli eelarve, et kontoritarbeid osta. Päris normaalne number oli. Ma läksin büroomaailma lehele ja hakkasin sealt vähehaaval valima, mida osta. Oi, oli see vast nauding! Mul oli imalik tõmme igasuguste pliiatsite poole, aga muu kaup ka. Lahedad värvilised paberid näiteks :D
Aga pabermärkmikke on mul kasutuses ainult kolm :P