reede, 8. mai 2015

Rafineeritud maitsest

Ma ei oska seda kuidagi seletada, aga inimesed kipuvad arvama, et mul on rafineeritud huumorimeel ja labased naljad pole minu teema.

Jah, äraleierdatud ja ebaoriginaalsed naljad mind nii väga ei köida :D, aga näiteks Peeter Oja näib mulle täiesti intelligentne inimene - Mart Juurest rääkimata - ja mulle väga meeldivad ka Oja kõige lärmakamad, metsikute näomoonutuste saatel esile manatud naljad. Neid kahte kõrvutades on Juur intellektuaalsem ja Oja emotsionaalsem. Juur meeldib ka väga, aga Oja on lemmik. Ja no kirjutavatest humoristidest rääkides on ilmselt Kivirähk kõigi, mõistagi ka minu suurim lemmik, tema on omaette fenomen. (Ah, aga ta teeb/tegi ju raadiosaateid ka - vaat neid pole küll kunagi kuulanud, raadiot kuulavad vaid autoomanikud/autojuhid tänapäeval :) .)


Ma pole kunagi olnud see tüüp, kes vaatab filmi ja armub mingisugusesse selli või - mis veel imelikum - plakatipoissi ajakirjas. Ma ei saa öelda, et ma tunneks, et mul midagi puudub, aga jah, see koht mu ajus on ilmselt lömmis, mis ilusa välimusega inimese minu jaoks nõksa huvitavamaks ja kütkestavamaks muudab. Alguses ma lausa ei suutnud uskuda, et naised tahavad kõhulihastega plakatipoisse vaadata, aga nüüd olen, eksole, veidi kauem elanud ja kogenud lugenud, et on küll välimus ka naise jaoks üks köitev asi - mitte ainult silmnähtavalt seksuaalinstinkti turjal läbi elu purjetavate naiste juures, vaid ka väga intelligentsete ja edukate daamide juures, kellest ma iial seda ei ootaks, et neid huvitaksid kellegi turja- või kõhulihased... :D

Ei oskagi midagi kosta. Võibolla ongi hea?
Ma tõesti pole kuigivõrd visuaalselt stimuleeritav inimene.
Peaasi, et see 'soe lõhn' oleks, millest Marca ka siin kunagi rääkis. Noh, et poed oma väljavalitule lähemale ja nii mõnus 'lõhn' on seal ümber, et silmad tõmbuvad vidukille ja tahaks ainult sisse hingata, välja ei raatsigi eriti... :)

AGA - KUI ma kellessegi 'niisama vaatamise pealt' armuks, siis oleks see Fatal siin videos :)))
(See mees, kes algul muru niidab ja siis seda 'hallide juustega beibet' mängib.)

Vaatad teda ja kohe usud, et temaga oleks jube äge koos elada :)

Täpselt nii rafineeritud ma siis olengi, bwahhahhaaa :)


Kommentaare ei ole: