reede, 31. mai 2013

Ideaalne kaaslane

Täna oleme VT'ga terve päeva mänginud. Olen nüüd lausa rampväsinud ja lähen lõunauinakule, aga enne seda - pisike postitus.

Paar nädalat tagasi lugesin artiklit, kus autor pajatas, kuidas algul tõmbab meid enda vastandite poole, sest maailma ja inimesi selle sees on vaja tundma õppida, veidi küpsemaks saades aga hakkame otsima 'oma parimat mina', ehk inimest, kelles on jooned, mida me ka enda juures hindame ja veelgi arendada soovime.

Ta soovitas üksikutel inimestel rahulikult aega võtta ja kirja panna 3-5 sellist omadust või iseloomujoont enda juures.

Ja ennäe - meil on olemas ideaalse kaaslase portree!

Panin ka siis 5 omadust/joont kirja ja märkasin imestusega, et tõepoolest ongi Mehes enamik neist joontest kenasti olemas - neli viiest!. Mõtlesin edasi: "Ainult seda ei saa küll öelda, et ta oleks sõbralik/südamlik/soe inimene... Ainus inimene, kelle vastu ta iial selline on olnud, olen mina!..." - ja siis sain aru, et tegelikult - kuna minu suhtes ta oli väga südamlik - oli ta tõesti väljendanud kõike seda, mida endas hindan. Kuigi igaüks, kes teda tunneb, võib kinnitada, et sõbralikkus ja soojus tegelikult tema loomuomaduste juurde EI kuulu - mina nägin seda nii suurtes hunnikutes, et pole ime, et teda oluliselt pehmumaks pidasin kaua aega :D

Njaa, ise ka imestan, et nii ilusti välja kukkus.

weheartit.com


Lasin ka VT'l kirja panna, mida ta enda juures väärtustab.
Tema leidis 4 omadust ja need on:

- loovus
- huumorimeel
- sõbralikkus
- enesekriitilisus/ adekvaatsus enda hindamisel.

Väga loodan, et mu linnupojake leiab endale sellise kaaslase :)

*

Pildil on võõras tüdruk!
(igaks juhuks ütlen :) ).

*

Oh, olin vahepeal unustanud, et mu arvuti niimoodi jukerdab...
Eee... igapäevaseid postitusi ilmselt lubada ei saa.

2 kommentaari:

Manjana ütles ...

Jess, ma olen vist ka lõpuks täis kasvanud, nüüd peaksin vaid välja mõtlema, millised need mu head jooned on, võtaks su tütre omad :)

karikate emand ütles ...

Hehe! - armas! :)