esmaspäev, 14. märts 2011

Niisama

Möödunud laupäeval käis mul sõbranne külas oma kahe lapsega (tüdruk saab viieseks, poiss on kahene). Otsustasin, et ei hakka üldse koristama, sest niikuinii pudistatakse maja toitu täis... Ja kuna koogi-isu otseselt polnud, ostsin koogi aseme magusaid maisipulgakesi, ja salati asemel kolme sorti soolaseid maisipulgakesi :D... nii et eriti laisalt sai seekord külalisi vastu võetud. Siiski, küpsetasin ka viineripirukaid. KN aga tuli ise suure endaküpsetatud mustikatordiga, nii et isegi kooki ja kohvi sai vohmitud. Kuna nad olid külas umbes 6 tundi ja me istusime suurema osa ajast elutoas laua taga, siis sõin enda kohta harjumatult palju. Lõpupoole jõin kiirelt ära ka kolmveerand pudelit veini ja muutusin kuidagi sentimentaalseks. Khm :P Midagi ma veel pajatasin talle pikalt oma tissidest, aga mida? - seda ma kahjuks või õnneks ei mäleta, mäletan, kuidas ma neid patsutasin ja muudkui seletasin midagi... õõäähh!

Terve eilse päeva jõin keefiri ja maadlesin mõningase kassiahastusega.
Õhtul mõtlesin vaadata 2006. aasta Bondi-filmi "Casino Royale", sest ühele teisele mu sõbrannale õudselt meeldib Daniel Craig ja ma tahtsin ka ära näha, miuke see mees siis on. Aga ma olin täitsa ära unustanud, et bondid on ju alati sellised süüdimatu käitumisega ilu-eedid, kes teavad, et nad on nii nunnud, et neile antakse kõik andeks. Ohhh kõige õudsemat õudust - kui mina seda nunnupoisi nägu nägin, kui ta oli oma ülemuse, miss M koju sisse murdnud ja istus kenasti vaguralt seal kamina ees, siis pidin teleka kinni panema. Kuigi see paha mees oli küll huvitava näoga, teda oleks võinud vaadata küll... Korraks panin veel käima, enam kui tund aega hiljem. Bond oli mängulauas riskinud ja raputas rõdul tigedalt mingit naist, et mis tähendab, et see naine ei anna talle 5 miljonit raha edasi mängimiseks? Et kuidas võib keegi mitte usaldada tema instinkte - kuigi ta oli äsja pange pannud? Nujah.
Õudselt naiivne film.
Ma loodan, et mul sõbrannaga Craigist kunagi enam juttu ei tule, sest ... kõik inimesed ei oska sellist ennast imetleva eputrilla nägu teha - Craigil tuli see kahtlaselt hästi välja.
Võeh, igatahes!

Täna aga käisin kena kevadet nautimas ja jalutasin kusagil 2,5 km kaugusele poodi ja tagasi. Oli vaja sukkpükse Väikesele Tüdrukule - viimasest kahest, mis tal on, on varbad-kannad välja plaksatamas. Aga puuvillaseid ei leidnudki nii suuri (134-140 cm), nii et pidin mingist kunstmaterjalist 40DENised sukkpüksid ostma. Need pole nii pehmed ja soojad, aga mis parata.

Ei tea, kas ma olin täna ka veel 'imelik', aga kuidagi sattusin jutustama kõigi kolme müüjaga, kelle juures käisin... Samas toimus see nagu unes, viimases poes (teksapoes - käisin seal luurel, Mehe ainsad teksased on katki) avastasin end mannekeenide reisi silitamas ja käsipõsakil letil kõõlumas. Samas, venelannast müüja-tädi näis ennast täpselt sama mugavalt tundvat ja ka rääkis mõnusasti, kuidas ta oma paksu peput erinevatesse teksasemudelitesse toppinud on :P Kusjuures ta muidugi polnud paks, lihtsalt - kui juba oma pepust rääkida, siis on ju mõjusam, kui seda paksuks nimetada, kas pole? :D
;)

Olen tegelikult päris mitu raamatut läbi lugenud, aga pole olnud mahti neist kirjutada. Kui kirjutan, siis ilmselt lühidalt.
Sau-blau! :)

Kommentaare ei ole: