kolmapäev, 27. veebruar 2013

Kuidas ma kurjaks sain

See oli kas möödunud oktoobris või novembris, kui ma läksin EMT esindusse paketti muutma. Ma pole eriline helistaja ja niisama lobisen ma ainult sugulastega... kes ise mulle helistavad :D Aeg-ajalt on vaja 'kinni panna mõni aeg' ja mõnikord helistan Mehele, et ta läheks poest läbi enne koju tagasi jõudmist - aga Mees töötab ka juba mitu kuud kodus, nii et seda juhtub tõesti harva, et mul talle helistada on vaja. Seetõttu oli mul MinuEMT pakett, kus polnud määratud ei helistamise ega sõnumite mahtu. Aga vaat, eelmisel sügisel helistasin palju ja sõnumeid saatsin ka palju nii et pidasin vajalikuks pakett oma muutunud vajadustega kohandada.

Noo, vaatasin küll seda iseteeninduse lehte, aga pidasin paremaks esindusse minna, et kõik korrektselt tehtud saaks.

Võtsin järjekorda, rääkisin oma soovist. Teenindaja ütles, et iseteeninduses oleks see tasuta, aga klienditeeninduses u 7 eurot. No ma olin nõus maksma, et olla kindel, et kõik on korras.
Tõsteti siis mu kõneminuteid ja sõnumeid, kui mäletan õigesti, siis minuteid 105 peale ja sõnumeid 25 või 35 peale ja maksma läks see 13-14 euro kandis kuus.

Nujaa, telefoniarved, mis mul suvel (VT pop-paketiga koos) olid 7-8 eurot olnud, olid nüüd ikkagi 25-39 eurot. Aga mis teha, kui tahad rääkida inimesega, kes on palju eemal?

Nüüd ma seda enam ei tahtnud ja üleeile asusin paketti endiseks muutma - jälle 0 minutit kõnesid ja 0 SMS'i. Ja seekord otsustasin seda teha EMT Iseteeninduses.

Vaatan ja vaatan, kutsun Mehe appi, mitte midagi aru ei saa...,  kuni Mees tuli selle peale, et VT konto alla minna. Ja ennäe - see sindrinahkne töötaja oli mul VT paketile need minutid ja SMSid juurde pannud, ja VT ei kasuta oma telefoni välja helistamiseks kohe üleüldse mitte, ka pole ta elu sees ühtegi sõnumit saatnud.

Ja mina olin kogu selle aja lihtsalt ligi 14 eurot kuus maksnud, mitte millegi eest!, ja mu oma kõned tiksusid ikka vana tariifiga. Sellest ka nii suured arved.

Ma sain nii kurjaks, et punastasin vihast ja süda hakkas kloppima.
Oleksin tahtnud hammustada seda töötajat, kes niisuguse röövelliku sigadusega hakkama sai.


Ma ju esitasin talle OMA ID-kaardi ja rääkisin OMA tarbimisharjumuste muutumisest.
Ai-ai-ai!
Tut-tut-tut!

Mulle kohe üldse ei meeldi vihane olla. See on nagu mürgitatud olemine...
Õnneks kaob mu viha viimasel ajal kenasti ja kiiresti.
Tegelikult saan ju aru, et tegemist oli inimliku eksitusega...
Ka ma ise oleksin võinud niimoodi eksida...


Hea, et see nüüd möödas on...
Ma ootan, et mu arved taas nii 10 euro kanti jääksid (koos VT paketiga).
Näis...


Pildid: izismile.com

Assoo, kes tahab pisukest pilguheitu kassimaailma, võib vaadata mu teise blogi postitust "Oh kassid, kassikesed..."  Seal on kolm pilti, mis väga mu oma Tiigrikest meenutavad. Ühel pildil on tegelikult koer :D

Ja kes tahab näha veidrikke ja kogemata kombel riietevalikuga eksinuid, võib vaadata postitust "Eee... u r doing it wrong".
(igaks juhuks hoiatan, et palju on paljaid või paljana näivaid pepusid)

Kommentaare ei ole: